Säljare

Part Group

Är du vår nya säljtalang?

Nu söker vi en driven och målmedveten säljare som vill nå nya höjder tillsammans med oss. Låter detta som dig? Vi arbetar med framtidens byggmetoder, där vi erbjuder prefabricerade badrum och badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Om du vill vara med och sälja smarta lösningar, fortsätt att läsa!

 

Om tjänsten

Som säljare hos Part Construction kommer du att bli en viktig del av vårt team och marknadsföring, där du arbetar fokuserat med att sälja våra produkter till allt från teknikkonsulter och arkitekter till fastighetsägare och entreprenörer. Med en positiv attityd och ett professionellt bemötande gentemot våra kunder kommer du att marknadsföra våra kompletta badrum till bland annat arkitekter, fastighetsbolag och byggentreprenörer samt bidra med rådgivning och expertis.

I rollen som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt. Du kommer under eget ansvar att söka upp potentiella kunder, bearbeta och vårda goda relationer med befintliga kontakter. Tjänsten innefattar kundmöten, där du agerar lyhört efter kundens önskemål och situation samt erbjuder smidiga lösningar utifrån vårt sortiment. Vid mer komplexa affärsmöjligheter samarbetar du tätt med närmsta försäljningschef och marknadsorganisationen. Vi hoppas också att du tycker att det är roligt att resa emellanåt, då det finns goda möjligheter för det i tjänsten då fabriken ligger i Kalix och du blir företagsrepresentant vid mässor och kundaktiviteter.

Som säljare erbjuds du givetvis en provision, trevlig arbetsmiljö med kollegor och möjligheter att arbeta med framtidens lösningar inom byggindustrin.

 

Vem är du?

Vi tror att du är självsäker, engagerad och passionerad i din roll som säljare. Därtill ser vi gärna att du drivs av att ge det lilla extra för kundens upplevelse, är lyhörd och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Att sträva framåt för att åstadkomma starka resultat är typiskt för dig när du arbetar strukturerat och flexibelt.

 

Vi är ett härligt och socialt gäng! Stämningen hos oss är prestigelös och humoristisk – något vi hoppas att du också är. Du kommer långt på att ha en positiv inställning, och är du villig att bidra till en bättre stämning kommer du passa perfekt i vår arbetsmiljö. Ett extra plus är om du motiveras av att ha många bollar i luften samtidigt, kanske jobbar du till och med som allra bäst då? Och du kommer alltid ihåg den viktigaste bollen av dem alla – kunden.

Utöver det uttrycker du dig väl både på svenska, finska och engelska. Du har B-körkort och tycker om att resa i tjänst. Vi ser gärna att du bor i norra Finland och har god lokalkännedom om området kring Uleåborg. Detta eftersom vår produktionsanläggning ligger främst i Kalix och Överkalix.

 

Vilka är vi?

PART Construction är ett Kalixbaserat företag, specialiserat på industriellt byggande. Vi erbjuder prefabricerade badrumsmoduler, främst till bostadsfastigheter, hotell och vårdhem. Allt producerat under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler banar vägen för framtidens byggmetoder genom smarta, moderna och flexibla lösningar. Med en enkel och genomtänkt produktionsplanering och effektiva projekt banar PART Construction AB vägen för framtidens bygglösningar. Enklare blir det inte!

Vad säger medarbetare?

Att bygga industriellt är framtidens väg. Vi har samlat några åsikter och tankar från en av våra medarbetare där Sophia Regitnig berättar om hur det är att arbeta hos oss.

 

Jag har en säljposition med mycket frihet, både i samtal men också med mina arbetstider. Det finns väldigt goda provisionsmöjligheter, då det ingår i varje projekt man utför – något som gör att jag känner mig driven varje dag på jobbet. Vill man kan man tjäna bra, berättar Sophia Regitnig, projektsäljare på PART Construction.

 

Sophia Regitnig fortsätter:

Man driver alla projekt man antar från början till slut och känner sig därför som en viktig del av projektet. Jag känner mig behövd på min arbetsplats, något som får mig utföra ett bättre jobb! Utöver det får jag också möjligheten att resa runt hela Sverige på kundbesök. Många gånger åker vi tillsammans med kunder till fabriken och huvudkontoret i Kalix. Något jag också måste tillägga är våra mysiga torsdagsfrukostar – en stor anledning att söka sig till PART Construction!

Låter detta som en tjänst och arbetsmiljö som du tror att du kan passa bra i? Då hoppas vi att vi hör från dig!

 

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Uleåborg med
omnejd

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Anders Byström, Commercial Director Sweden, på mobil +46 72 559 03 01 eller maila till anders.bystrom@partgroup.se.

Sista dag för ansökan är 2020-11-27. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Click or drag a file to this area to upload.