Parkering Malmö

Kvalitetssamordnare

Malmö

Vill du jobba hos oss?

Vi söker en kvalitetssamordnare.

Är du en engagerad, strukturerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta i en mångfacetterad roll? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker Parkering Malmö dig som vill axla en spännande roll som kvalitetssamordnare.

Parkering Malmö är just nu inne i en spännande utvecklingsfas, där vi har startat resan mot att bli en viktig aktör i stadens arbete för hållbar stadsutveckling. Med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering utvecklar vi innovativa tjänster och lösningar – såsom solcellsanläggningar och växtklädda fasader på våra parkeringshus, klimatmedvetna materialval i om- och nybyggnation, installation av laddplatser samt utveckling av mobilitetslösningar. Vi arbetar kontinuerligt för att skapa trygga och välkomnande parkeringsanläggningar för våra kunder och medarbetare, och utvecklar digitala lösningar som förbättrar våra produkter och service.

 

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen består av 5 engagerade och självgående medarbetare. Du erbjuds en utvecklande och varierande tjänst direkt underställd ekonomichefen.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av följande:

  • Målstyrning: utveckla, följa upp och rapportera bolags- och kommunfullmäktigemål.
  • Intern kontroll: utveckla, följa upp och rapportera bolagets interna kontroll.
  • Inköp: säkerställa att bolagets hantering av inköp och direktupphandlingar följer gällande regelverk samt följa upp inköp och bevaka avtal.
  • Leverantörsreskontra: ankomstregistrering, leverantörsregistrering och utredning.
  • Diarieföring/arkivering: säkerställa att bolagets diarieföring och arkivering följer gällande regelverk samt utlämnande av allmän handling.
  • GDPR: säkerställa att bolagets hantering av personuppgifter följer gällande regelverk.
  • Policys, riktlinjer och rutiner: upprätta, utveckla och förbättra bolagets policys, riktlinjer, rutiner och arbetssätt inom dina ansvarsområden.
  • Verksamhetsstöd: stöd till verksamheterna inom dina ansvarsområden.

 

Om dig

Relevant erfarenhet av kommunal verksamhet är ett krav. Högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, statsvetenskap eller liknande är meriterande.

Du arbetar strategiskt, strukturerat och analytiskt. Du är självständig och tar initiativ till att förbättra och utveckla verksamheten. Du är kommunikativ och pedagogisk och du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Då arbetet innebär många kontaktytor både internt och extern har du en mycket god samarbetsförmåga. Vi värdesätter din sociala kompetens högt.

 

Om Parkering Malmö

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

 

Ansökan och kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Fia Lindher via mail, fia.lindher@pmalmo.se.

Sista ansökningsdag är den 27 februari 2020.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.