Parkering Malmö

Kommunikatör

Malmö

Kommunikatör med grafisk och digital inriktning

Är du en kommunikatör som har goda kunskaper i grafisk formgivning och är bra på att skriva för webb och sociala medier? Vill du vara med i en liten kommunikationsstab, där du är med och har inflytande över hur vi formar vårt arbete? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Välkommen då att söka till tjänsten som kommunikatör med grafisk och digital inriktning hos Parkering Malmö!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare 5 parkeringshus där miljö och mobilitet står på agendan.

 

Kommunikationsavdelningen

Kommunikationsavdelningen består idag, förutom av kommunikationschefen, av ytterligare två medarbetare. Nu behöver vi stärka upp avdelning med ytterligare en medarbetare som kan hjälpa till med grafisk kommunikation (film, text och bild) främst i digitala kanaler samt utveckla vår kommunikation i sociala medier.  Även viss projektledning kan bli aktuellt för de kommunikations-insatser vi genomför för att stötta verksamheten.

 

Din kommande roll

Du kommer att vara ett stöd i både det interna och externa kommunikationsarbetet samt vara involverad i olika kommunikationsprojekt i syfte att stärka Parkering Malmös varumärke. Arbetsuppgifterna är både operativa och strategiska, vilket innebär att du kommer att jobba med stort och smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och kan hugga tag i arbetsuppgifter där det behövs.

I arbetet ingår till exempel att du

  • är lyhörd och arbetar proaktivt för att hitta nyheter, ämnen och teman att kommunicera
  • målgruppsanpassar budskap i syfte att skapa förtroende, uppnå bolagets mål, utveckla varumärket och bygga relationer
  • producerar texter och grafiskt innehåll, allt ifrån inbjudningar till annonser som följer vår profil, är språkligt korrekta och lockar till läsning

 

Om dig


Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du får gärna vara nyutexaminerad. Vi söker dig som har en bra känsla för innehåll, kan bearbeta information, kommunicera ett budskap utifrån målgrupp och har förståelse för vad som är viktigt att kommunicera.

 

För det vardagliga arbetet bör du tycka om att arbeta med text, foto, film och form och har en utvecklad grafisk känsla. Du är van användare av Indesign, Illustrator, Photoshop, PowerPoint samt gärna även av Premiere Pro eller liknande. Du är van att arbeta både i print, digitala och sociala medier och har erfarenhet av rörlig media. Du kan skriva texter på ett enkelt, inspirerande och engagerande sätt med fokus på målgruppen.

 

Du är utåtriktad och bra på att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt, men gillar även att samarbeta för att nå bästa resultat i arbetet. Det är viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du är noggrann, lösningsfokuserad och har ständigt ögonen öppna för nya sätt att kommunicera. Självklart brinner du för att kommunicera.

 

Ansökan och kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kommunikationschef Agneta Weimarsson via mejl, agneta.weimarsson@pmalmo.se.

Sista ansökningsdag är den 17/3 2020.

 

Om Parkering Malmö

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.