Administratör/kommunikatör

till Billesholm, Helsingborg

Sugen på en utmaning?

Vi letar efter vår nästa spindel i nätet, organiseringssnille eller nyckelspelare – ja, kärt barn har många namn, men framför allt söker vi dig som vill jobba med kommunikation och administration på ett företag i expansiv fas!


En rolig, utvecklande tjänst

I denna varierade arbetsroll är ingen dag den andra lik. Som administratör/kommunikatör kommer du hålla till på vårt kontor i Billesholm, strax utanför Helsingborg. Du kommer jobba brett inom administration med fokus på allt från kommunikation till ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter kan beröra marknadsföring, bokföring, fakturering, dataskydd, GDPR, delaktighet i försäljning, inköp- och säljsupport samt reception.

På P.A.R.K i Syd är atmosfären familjär, alla hjälps åt för att styra arbetet framåt! I tjänsten kommer du samarbeta och jobba nära företagets ledning i stöttning med administrativa uppgifter. Förutom att du blir en nyckelspelare i vår verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter så erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag, egna kontorsrum till våra medarbetare, gratis parkering, roliga sommaraktiviteter – och självklart en härlig julfest varje år!

Hur är det att jobba hos oss?

”Samarbete är viktigt för oss, vi ska hjälpa varandra och bidra till varandras projekt. Alla kan inte vara experter på allt, men tillsammans ska vi se till att vi alltid levererar det bästa för våra kunder!”

”Det är en spännande bransch som är i ständig utveckling. Vi är dessutom inom en koncern som sträcker sig över hela Norden, vilket innebär stora möjligheter för att utvecklas i sin roll eller andra roller inom koncernen. Vi är också i behov av någon som kan komma in med ny luft och nya idéer för att utveckla det vi har.”

Vem är vår nya kollega?

Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då blir vi glada! Vi tror också att tidigare arbetserfarenhet inom området gör att du kommer trivas bättre i rollen. Du bör besitta en gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration. Kan du manövrera Office-paketet i sömnen (nej kanske inte, men nästan!) blir vi ännu gladare. Vi hoppas att du är duktig på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

 

Det är meriterande om du

  • Kan hantera system för webbsidor och bilder
  • Har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
  • Har kunskap eller förståelse för registrering i ärendehanteringssystem
  • Kan föra dokumentation utifrån GDPR
  • Är duktig på siffror och kan sammanställa statistik
  • Har tidigare erfarenhet av fakturering och bokföring
  • Har B-körkort

Det här är vi

P.A.R.K i Syd AB är ett konsultföretag med inriktning på projektering och anläggning. Vårt arbete präglas av genomtänkta idéer, bred kompetens och över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi förnyar, vårdar och utvecklar gröna ytor med hela kompetensen i ett och samma företag. Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer tillsammans med trädgårdsanläggare och skötselarbetare. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildning och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.

Vi är ett litet företag där alla är syns och är lika viktiga. Vi bryr oss om varandra och har roligt tillsammans. Vi ingår i Green Landscaping Group, vilket gör oss starka tillsammans. Varje företag i gruppen har sitt eget varumärke och sitt eget sätt att arbeta på. Vi är ensamma om vår affärsidé och vårt arbetssätt med att projektera, anlägga och sköta gröna ytor till professionella beställare.

Intresserad? Ansök enkelt och smidigt här!