Utvecklare C#

Landskrona

Utvecklare C#  –  Parajett 2021

Är du duktig på att skriva kod i C#? På Parajett får du vara med och utveckla effektiva och generiska lösningar till kund. Du är bland annat med och utvecklar framtidens produkter och plattform inom Muliti-channel communication, och här får du möjlighet att använda dig av både dina kreativa och problemlösande förmågor.


Om tjänsten

Parajett AB söker nu en ny medarbetare till vår utvecklingsavdelning på huvudkontoret i Landskrona. Parajett är en full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar. Lösningarna du kommer att utveckla bygger på olika plattformar och verktyg, som i sin tur kommunicerar med både produktionsutrustning och flera digitala kanaler. Parajett har utvecklat en .Net plattform som du kommer att få vara med att vidareutveckla samt så används plattformarna Quadient Inspire samt Ekopost/No ink inom företaget. Som utvecklare hos Parajett kommer du arbeta i täta samarbeten med dina kollegor, där initiativ och nya idéer välkomnas. Du förväntas ta självständigt ansvar för ditt arbete men också för det gemensamma resultatet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att ingå i en mindre grupp där arbetsmetoden varierar utifrån vilket projekt du är delaktig i. Du är med i hela utvecklingsprocessen och har därmed en helhetssyn över projekten du jobbar i. Det innebär att du kan vara med från förstudie med kund, efterföljande lösningsframtagande och därefter utvecklar du själv eller i mindre team. En dag hos Parajett kan vara väldigt varierande och projekten du arbetar med har stor variation men gemensamt för samtliga är att du snabbt ser resultat av ditt arbete.

Vi söker dig som

 • Har någon form av eftergymnasial, gärna akademisk utbildning inom systemutveckling. Alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet
 • Har något års IT-relaterad arbetslivserfarenhet
 • Har en god förståelse för objektorienterad programmering i C# .NET Framework/.NET Core, samt erfarenhet av databashantering, MS/SQL.
 • Är flytande i svenska och engelska, i tal såväl skrift

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av Entity Framework
 • Har erfarenhet av NET, ASP.NET CORE, HTML, JavaScript samt, Gdpicture, eller liknande ramverk
 • Integration mot REST API/Web API
 • Java

Som person är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat, Du är strukturerad och har en förmåga att bygga struktur som även andra kan arbeta utifrån. Vidare är du duktig på att prioritera och är mån om att hålla uppsatta deadlines. Du tar självständigt ansvar för ditt arbete men också för det gemensamma resultatet.

Övrig information

 • Omfattning: heltid, tillsvidare
 • Placering: Landskrona
 • Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Sista ansökningsdag: 2021-08-05
 • Vid frågor kontakta: IT Chef Tiina Karlsson via tiina.karlsson@parajett.se

Om oss

Parajett är ett av Sveriges största företag inom marknads- och affärskommunikation. Vi levererar våra tjänster till små, medelstora och stora företag, samt till offentliga sektorn. Parajetts styrka är inom fysisk produktion, samt elektroniska tjänster som e-faktura, e-arkiv, digitala brevlådor, SMS, e-post och betallösningar. Vi tar ansvar för kundens hela kommunikation. Parajett jobbar aktivt med miljö och kvalitetsfrågor, samt informationssäkerhet. Vi är certifierade för ISO14001, ISO27001, ISO9001 och FSC. Vi har huvudkontoret i Landskrona, med dotterbolag i Norge och Värnamo, samt säljkontor i Stockholm. Vi är 150 anställda och omsätter ca: 350 miljoner kronor.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.