Utvecklare C#

Landskrona

Utvecklare C#  –  Parajett 2021

Är du duktig på att skriva kod i C#? På Parajett får du vara med och utveckla effektiva och generiska lösningar till kund. Du är bland annat med och utvecklar framtidens produkter och plattform inom Muliti-channel communication, och här får du möjlighet att använda dig av både dina kreativa och problemlösande förmågor.


Om tjänsten

Parajett AB söker nu en ny medarbetare till vår utvecklingsavdelning på huvudkontoret i Landskrona. Parajett är full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar. Parajett är en väletablerad verksamhet med en unik och modern produktionsmiljö. Vår produktportfölj innehåller naturligtvis också e-tjänster som exempelvis e-fakturor, e-arkiv, e-post, SMS, digitala brevlådor. Vi tar därmed ansvaret för kundens hela kommunikation. Med sina duktiga medarbetare, med hög kompetens och lång erfarenhet, ger man kunderna unika möjligheter att utveckla sina affärer genom smart, välriktad och effektiv kommunikation. Parajetts huvudkontor finns i Landskrona, med försäljningskontor i Stockholm och Oslo. Produktion sker i Landskrona och Oslo. Lösningarna du kommer att utveckla bygger på olika plattformar och verktyg, som i sin tur kommunicerar med både produktionsutrustning och flera digitala kanaler. Parajett har utvecklat en .Net plattform som du kommer att få vara med att vidareutveckla samt så används plattformarna Quadient Inspire samt Ekopost/No ink inom företaget. Som utvecklare hos Parajett kommer du arbeta i täta samarbeten med dina kollegor, där initiativ och nya idéer välkomnas. Du förväntas ta självständigt ansvar för ditt arbete men också för det gemensamma resultatet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att ingå i en mindre grupp där arbetsmetoden varierar utifrån vilket projekt du är delaktig i. Du är med i hela utvecklingsprocessen och har därmed en helhetssyn över projekten du jobbar i. Det innebär att du kan vara med från förstudie med kund, efterföljande lösningsframtagande och därefter utvecklar du själv eller i mindre team. En dag hos Parajett kan vara väldigt varierande och projekten du arbetar med har stor variation men gemensamt för samtliga är att du snabbt ser resultat av ditt arbete.

Vi söker dig som

  • Har någon form av eftergymnasial, gärna akademisk utbildning inom systemutveckling. Alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet
  • Har något års IT-relaterad arbetslivserfarenhet
  • Har en god förståelse för objektorienterad programmering, kunnig inom C#, C++ samt erfarenhet av databashantering, MS/SQL. Dessa programmeringsspråk har visat sig vara framgångsfaktorer då man skall lära sig de utvecklingsverktyg som Parajett använder
  • Är flytande i svenska och engelska, i tal såväl skrift

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av Entity Framework, Gdpicture eller liknande ramverk

Som person är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat. Du är strukturerad och har en förmåga att bygga struktur som även andra kan arbeta utifrån. Vidare är du duktig på att prioritera och är mån om att hålla uppsatta deadlines. Du tar självständigt ansvar för ditt arbete men också för det gemensamma resultatet.

Övrig information

  • Tillträde: 2021-04-01 eller efter överenskommelse
  • Omfattning: heltid, tillsvidare
  • Lön: Enligt avtal med Parajett
  • Placering: Landskrona
  • Ansökningstid: Senast 2021-02-12 men vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vid frågor kontakta: IT Chef Tiina Karlsson via tiina.karlsson@parajett.se

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.