OneMed

Teknisk lösningssäljare

Malmö

Om OneMed

Välkommen till OneMed. Vi är Norra Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till oss för att få hjälp att bättre möta sina patienters behov. Med oss som partner kan de förbättra vårdkvaliteten, sänka totalkostnaderna och samtidigt förbättra sina resultat inom miljö och CSR. Som partner till OneMed får man en helhetslösning och en samarbetspartner som förstår vårdens behov. Vi förser våra kunder – både inom offentlig och privat verksamhet – med tillförlitliga och effektiva lösningar för att tillgodose deras behov av förbrukningsmateriel, stödsystem och övriga tjänster. OneMeds målsättning är att vara en samarbetspartner till våra kunder, där din roll är viktig. OneMed finns idag i 8 länder och omsätter drygt 5 miljarder SEK årligen.

 

Söker du efter nya utmaningar i din karriär? Teknisk lösningssäljare sökes till Malmökontoret

Aktiv Forsyning är ett etablerat koncept och lösning som automatiserar beställningar och leveranser av produkter och som syftar till att våra kunder aldrig skall få slut på lagret. Sjukvården upplever just bristen på produkter och krångliga beställningssystem som ett av sina största problem. Systemet är utrullat i stor skala i Norge och hos ett par pilotkunder i Sverige och Finland. Vi vill nu satsa och göra lösningen till ett nyckelerbjudande i hela OneMed koncernen.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk lösningssäljare kommer du att ha ett helhetsansvar för hela säljprocessen av Aktiv Forsyning från A till Ö. Bearbetningen kommer i första hand rikta in sig på befintliga kunder där OneMed redan har en bra kundkontakt och är en etablerad leverantör. Du kommer att jobba tillsammans med våra existerande säljare med att skapa en prioriterad sälj pipeline där lösningarna har störst potential. Ditt fokus är själva säljprocessen men kundnyttan är vårt slutmål så att kunden verkligen får ut den effekt systemet kan leverera är mycket viktigt.

Tyngdpunkten av arbetet riktar sig mot att ansvara för/arbeta med kunder inom segmentet systemlösningar där det ingår operativa och strategiska dialoger och uppföljning av interna och externa mål. Kundbesök är viktiga i denna roll då besöksfrekvens och service är viktigt inom detta kundsegment. Du kommer att driva interna såväl som externa projekt tillsammans med kund och kollegor.

Vidare kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

 • Besöka nya och befintliga kunder såväl på central nivå och lokal nivå, inklusive demonstration av våra lösningar
 • Ansvara för långsiktiga kundsamarbeten, säkerställa kundnöjdhet och försäljningsmål, identifiera kundbehov, bidra till att skapa lösningar och säkerställa leverans av dessa mot kund
 • Delta i interna och externa möten på operativ och strategisk nivå
 • Inom detta affärsområde bearbetar vi framförallt kundsegment medelstora kunder så som kommuner och privata vårdgivare

 

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som har arbetat med lösningsorienterad försäljning tidigare och är redo för att arbeta i ett brett erbjudande där målet är att leverera mervärde för våra kunder. Uppdraget innebär att fokus kommer att ligga på att vårda och utveckla dessa kundrelationer, hög närvaro och nära dialog med kund.

OneMed erbjuder dig en varierande vardag där du får arbeta med befintliga och nya kunder inom flera olika branscher. Det finns även stort utrymme för att skapa nya kundkontakter och försäljningsmöjligheter. Resor och övernattningar förekommer i arbetet.

 • Har arbetat med uppsökande lösningsorienterad försäljning/kundvård tidigare
 • Agerar med stor affärsmässighet

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med försäljning inom B2B
 • Har en bakgrund inom hälso– och sjukvårdsbranschen
 • Har övergripande teknisk erfarenhet från systemlösningar

Som person har du ett brinnande intresse för kundvård och ekonomi. Du hanterar Office-paketet och då främst Excel och PowerPoint utan svårigheter. Ditt stora målfokus och driv, ansvarskänsla tillsammans med din prestigelöshet kommer att bli din framgång i OneMed. Du har god struktur och är noggrann i ditt arbete. För att trivas hos OneMed är du en driven, ödmjuk och samarbetsvillig som person.

 

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Egen tjänstebil, dator och telefon
 • Placering: Malmö, Dockplatsen 12

Skicka din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 januari. Vid eventuella frågor om tjänsten kan ni ringa Mattias Jaran på 072 361 53 72.

Välkommen med din ansökan!