OneMed

Support Specialist

Malmö/Göteborg

Välkommen till OneMed. Vi är Norra Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till oss för att få hjälp att bättre möta sina patienters behov. Med oss som partner kan de förbättra vårdkvaliteten, sänka totalkostnaderna och samtidigt förbättra sina resultat inom miljö och CSR. Som partner till OneMed får man en helhetslösning och en samarbetspartner som förstår vårdens behov. Vi förser våra kunder – både inom offentlig och privat verksamhet – med tillförlitliga och effektiva lösningar för att tillgodose deras behov av förbrukningsmateriel, stödsystem och övriga tjänster. OneMeds målsättning är att vara en samarbetspartner till våra kunder, där din roll är viktig. OneMed finns idag i 8 länder och omsätter drygt 5 miljarder SEK årligen.

 

OneMed söker en supportspecialist till koncernens IT-avdelning

Är Du den vi söker? Kom då till vårt kontor i Malmö eller Göteborg och bli en del av supportteamet inom IT Operations. Hos oss är både kompetensen och stämningen på topp. Du kommer till ett framgångsrikt företag där moderna och väl fungerande IT-lösningar är en självklarhet. Låter det spännande? Det är det.

Du kommer, tillsammans med dina kollegor i teamet, att ge support på våra IT-system, införa nya funktioner samt delta i projekt. Teamet ansvarar för att vår support och drift fungerar väl, samt att verksamhetens ärenden hanteras internt och tillsammans med våra leverantörer.

Som support specialist kommer du att vara den som är närmast verksamheten i deras vardag och hjälper dem med deras varierande behov av support. Det är varierande uppgifter inom kedjan från orderläggning till leverans, webblösningar för e-handel, arbetsytor i Teams och SharePoint samt driftrelaterade händelser.

 

För att lyckas i rollen har du:

  • Arbetat i affärssystem som användare eller i en supportfunktion
  • Erfarenhet av affärssystemet Jeeves är meriterande
  • Förståelse för arbetsflöden inom logistik & ekonomi
  • Erfarenhet av webbprojekt & CMS, exempelvis SharePoint, är önskvärt

 

Vi söker dig som:

  • Sätter slutanvändarens och kundens upplevelse i fokus
  • Gillar att jobba nära verksamheten
  • Kliver fram och har ett driv när det uppstår problem
  • Ser fram emot nya utmaningar och dess möjligheter

Du jobbar troligen idag med affärssystem och webblösningar ur ett supportperspektiv och vill komma vidare i din utveckling. Kanske letar du efter nästa utmaning för att ta din roll vidare, jobba lite bredare och få ett större helhetsgrepp? Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en chans att få jobba i en kreativ och utvecklande miljö med mycket frihet under ansvar. Rollen är viktig för verksamhetens dagliga drift och det finns många möjligheter att utvecklas i en internationell miljö. Våra medarbetare är värdefulla för oss och vi strävar efter att ha en bra mix av människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats. Tjänsten är på heltid, placeringsort är Malmö eller Göteborg och du är välkommen att börja så snart du har möjlighet!

 

Är Du intresserad? Välkommen med din ansökan!

För frågor rörande tjänsten, kontakta IT Director Daniel Mansén via e-post daniel.mansen@onemed.com eller telefon 0732-31 83 58.

Vi tillämpar ett löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast den 23 februari.

Arbetsgivarens webbplats: https:/www.onemed.com

 

Vi ser fram emot just Din ansökan!
Click or drag a file to this area to upload.