OneMed Sverige AB

Ekonomiassistent

Göteborg

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i tolv länder, har drygt 800 medarbetare och omsätter cirka 4 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Vi behöver förstärkning på vår Ekonomiavdelning

Vid Ekonomiavdelningen i Göteborg är vi ett kompetent gäng med god sammanhållning. Du sitter i ett team om nio personer. Din närmaste chef är finanschefen för Sverige. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du noggrann, samarbetsvillig och strukturerad. Du är van vid att planera och prioritera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Din roll                                                                                                                                                                        

I din roll ingår att hålla leverantörsreskontran uppdaterad samt utföra korrekta konteringar av kostnadsfakturor. Din primära arbetsuppgift är att fakturamatcha leverantörsfakturor med inköpsorder. Du arbetar också med registrering av leverantörsfakturor, preliminär kontera kostnadsfakturor, betala leverantörsfakturor samt uppdatering och underhåll av Jeeves som är vårt affärssystem. Du deltar i månads- och årsbokslut. Du har löpande en dialog både internt i organisationen och externt med leverantörer.

 

  • Start                Du är välkommen att börja så snart du har möjlighet
  • Varaktighet Visstidsanställning under ett år
  • Omfattning  Heltid, dagtid

 

Din bakgrund                                                                                                                                                        

Du har en gymnasial utbildningsbakgrund inom ekonomi och gärna ett par års erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent. Har du erfarenhet av att jobba i affärssystemet Jeeves är det ett plus. Likaså värdesätter vi goda kunskaper i Excel.

Vad erbjuder vi dig?                                                                                                                                               

Vi erbjuder dig en chans att få jobba i en kreativ och utvecklande miljö med mycket frihet under ansvar. Våra medarbetare är värdefulla för oss och vi strävar efter att ha en bra mix av människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats.

 

Vill du veta mer om tjänsten?                                                                                                                         

Kontakta Finanschef via e-post lars.stenström@onemed.com eller telefon +46 705 152 999.

Vi tillämpar ett löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast.

Skydd för den personliga integriteten                                                                                                            

När du skickar in din ansökan till OneMed godkänner och samtycker du till att OneMed behandlar dina personuppgifter enligt gällande sekretesslagstiftning.

 

Vi ser fram emot Din ansökan!