OneMed

Anbudsanalytiker

Malmö

OneMed fortsätter att växa…

Vi söker nu en driven Anbudsanalytiker med placering i Västra Hamnen, Malmö.


ANBUDSANALYTIKER

Som Anbudsanalytiker kommer du att leda anbudsprocesser i projektform och ha en viktig roll i att realisera nya affärsmöjligheter för OneMed. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta fram förslag på prissättning för anbud och offerter samt genomföra analyser och lönsamhetsberäkningar på våra kundavtal.

Du kommer att ingå i avdelningen Anbud och Affärsstöd med placering i Malmö och rapportera till Chef Anbudsadministration.

Arbetsuppgifterna är bland annat att:

  • Ta fram förslag till anbud/offerter, koordinera och sammanställa
  • Projektleda anbudsarbete i samarbete med andra funktioner i bolaget
  • Följa upp nuvarande avtal, göra lönsamhetsberäkningar samt föreslå åtgärder
  • Arbeta och utveckla analyser med hjälp av ”Big Data”
  • Ansvara för och underhålla pris och kunduppgifter i vårt affärsstödssystem – Jeeves
  • Arbeta nära försäljningscheferna och övriga medarbetare som är involverade i arbetet mot kund

Vi söker dig som är en strukturerad och initiativrik problemlösare. Du har nyligen genomfört relevant högskoleutbildning eller dokumenterad motsvarande erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. En relevant utbildning är exempelvis civilekonom eller nationalekonom. Du har erfarenhet av att analysera och sammanställa rapporter och uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du allmänt goda datorkunskaper och framförallt goda kunskaper i Excel.

Meriterande men inget krav är om du har erfarenhet av projektledning, programmering, har kunskap om produkter rörande sjukvården och har arbetat med affärssystem (gärna Jeeves).

Vi fäster stort värde vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har en mycket god analytisk förmåga. Du är initiativrik, noggrann och organiserad. Då du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen ser vi att du har lätt för samarbete och trivs i interaktion med andra.

Vi värdesätter dig som arbetar affärsmässigt, resultatinriktat och alltid sätter kunden i fokus. Vi välkomnar sökande som nyligen avslutat sin utbildning såväl som sökande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att erbjudas ett arbete i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas och utmanas med meningsfulla uppdrag. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Vi välkomnar dig att bli en del av vår utveckling och växa med oss!

Önskar du ytterligare information om denna tjänst kontakta Chef Anbudsadministration Fredrik Värendh, telefon 0732-31 83 61, fredrik.varendh@onemed.com

Din ansökan med meritförteckning skickar du via e-post till jobb@onemed.com eller direkt via ansökningsformuläret nedan. Vi arbetar löpande med urval av kandidater men ser fram emot din ansökan senast den 9 april. Märk din ansökan ”Anbudsanalytiker”.

Vi ser fram emot att höra från dig!

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i åtta länder, har drygt 600 medarbetare och omsätter ca 4 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 9 april.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.