Oilmek

Servicetekniker

Skövde

Oilmek – vi leder den tekniska utvecklingen av hydraulsystem inom industrin

Är du en servicetekniker med koll på hydraulik som letar efter ett arbete där du kan utvecklas ännu mer i ditt yrke? Vill du ha varierande arbetsdagar där verkstadsarbete varvas med servicebesök hos kund? Då har vi det ultimata jobbet för dig!


Med 30 års erfarenhet inom teknik och hydraulik i bagaget är vi på Oilmek idag en välkänd aktör inom hydraulik. Vi är ledande på marknaden inom energi-, och processoptimering samt hydraulsystem och har inga planer på att sakta ner vår verksamhet, utan vill alltid vara den självklara partnern inom hydraulik!

Hos oss får du varierande arbetsdagar och utvecklas inom ditt intresse!

Som servicetekniker hos oss på Oilmek blir ingen dag den andra riktigt lik, vilket våra anställda upplever att det gör det till ett extra roligt bolag att vara en del av! Här får du ett dynamiskt jobb där du utför allt från montering av rör och hydraulslang till renovering av hydrauliska komponenter. En vanlig arbetsdag kan börja med att du bygger ett aggregat eller renoverar en pump i vår verkstad, för att senare på eftermiddagen åka iväg till en av våra kunder för att felsöka eller laga en maskin!

Vi är väldigt måna om att du ska ha möjlighet att utvecklas i den riktning som du finner mest intressant. Det betyder att om du vill specialisera dig på felsökning eller kanske har ambitionen att med tiden avancera till en högre arbetsroll är alla dörrar öppna för det!

Vi söker dig som är en lyhörd servicetekniker

För att kunna axla rollen med bravur tänker vi oss att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom industri och att du har koll på hydraulik. Skulle du vara en fullfjädrad hydrauliker är du en drömkandidat för den här tjänsten, men det är inget krav. Så länge du har baskunskaper och visar intresse så kan du komma långt hos oss!

Meriterande:
– SSG
– ID06
– Truckkörkort, traverskörkort & liftkörkort
– Erfarenhet av styr- och reglerteknik

Vi letar efter dig som är flexibel och serviceminded i ditt arbete och inte har några problem med att släppa det du gör för att åka i väg och hjälpa en kund om det behövs. Vidare är du positiv till att hitta lösningar på problem och alltid nyfiken på att lära dig nya områden!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52.

Oilmek är väldigt lyhörda med att erbjuda utveckling inom det som du brinner för. Så länge du visar intresse så finns det alltid goda möjligheter, vilket jag tycker är något av det bästa med företaget!

Emil Larsson, Konstruktör/Servicetekniker

Vill du bli en del av Oilmek? Vi hoppas det!

Bocka i de boxar som stämmer in på dig
Click or drag a file to this area to upload.
Kan även göras vid ett senare tillfälle