Nymek söker erfaren

Svetsare

Skellefteå

Svetsare som vill sammanfogas med ett spännande företag?

 

Nymek grundades i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess kan man säga att det hänt en hel del. Idag är vi ett högteknologiskt företag med ett flertal certifikat. För att fortsätta den framgångsrika företagsresan söker vi nu efter vår nya lagspelare i form av en kunnig svetsare.

Är det kanske du som är redo att fälla ner visiret och bli en i gänget?

 


 

Kort om tjänsten

I rollen som svetsare hos Nymek AB kommer du att arbeta med manuell svetsning inom svetsmetoderna MIG/MAG och sammansätta avancerade komponenter enligt ritning. Under en vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

  • Manuell svetsning MIG/MAG
  • Kontroll och avsyning av eget arbete
  • Ritningsläsning

Vad säger kollegorna?

”Efter avklarad praktik på företaget i min svetsutbildning så kände jag sådan trivsel och glädje med både arbetet, kollegor och chefer att det inte fanns något tvivel att jag ville bli kvar!”

 

”Vi har årliga personalfester och julbord samt diverse aktiviteter genom vår eminenta ”trevlighetskommitté” som till exempel bowling. Gym finns på arbetsplatsen för dig som vill lyfta skrot.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nymek

  • Friskvårdsbidrag
  • Personalfest varje år
  • Julklapp och sommarpresent varje år
  • Grillfest innan sommarsemester varje år
  • Möjlighet till hobbyarbete
  • Personalrabatt på utvalda butiker

Vem är då vår efterlängtade kollega? 

Vi söker dig som har en utbildning inom svetsning eller skaffat dig likvärdiga kunskaper på annat sätt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av praktiskt arbete inom manuell MIG/MAG svetsning. Det är av största vikt att du har erfarenhet av ritningsläsning då all vår produktion utgår från ritningar.

Som person tror vi att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. Du fungerar väl i grupp och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med hög kvalitet. Travers- och truckkort samt svetslicens enligt 9606-1 är meriterande.

 

Om Nymek AB

Vi är ett komplett underleverantörsföretag med resurser att medverka hela vägen från produktutveckling till ett fungerande materialförsörjningsflöde. Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet och vi kan stolt meddela att våra produkter återfinns runt om i världen.

Med oss blir du en världsaktör!

 

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten kontakta Tomas Bodén via email:

tomas.boden@nymek.se

Välkommen med din ansökan!