We´re back!

Sommaren är inte över men vi är tillbaka på kontoret från semestrar. Vilken underbar sommar det blev, konstaterade vi på veckans första möte i måndags. En i gänget njöt av den svenska naturen och att slå spik i sommarstugan, en annan lärde sig spanska och nytt språk i programmering, och så blev en annan med bil. Med det sagt är vi nu fulltankade med energi och redo för hösten! Vi ser fram emot att ta oss an olika happenings, hitta mängder med kandidater och utveckla fler starka arbetsgivarvarumärken.

 

Året har varit ett annorlunda år hittills, minst sagt, men vi blickar framåt med optimism och känner positivt inför vad framtiden har att erbjuda. Givetvis med omständigheterna i åtanke för att utveckla och utvecklas tillsammans med våra partners, uppdragsgivare och marknaden för rekrytering.

 

Just nu väntar många talanger på sitt nästa uppdrag. Hungrigare än någonsin efter spännande projekt hos nya (eller gamla) arbetsgivare. Det är alltså nu som tiden är till för att antingen forma, bibehålla eller kanske till och med förändra uppfattningen av ert varumärke som arbetsgivare. Det är, som ni säkert redan vet, viktigare än någonsin att tänka på företagskultur, vad man som arbetsgivare har att erbjuda och hur man vill uppfattas. Men för att lyckas krävs det att man arbetar aktivt med det, och vi vill göra det tillsammans med er! Med vår expertis för att nå de som skulle kunna vara era framtida kandidater, arbetstagare och kollegor, ser vi till att ert arbetsgivarvarumärke och de budskap ni vill förmedla exponeras till rätt personer med rätt kompetens. Vi hjälper er att berätta er story!

 

Vidare vill vi under hösten fortsätta att bidra med kunskap och insikter om rekrytering, employer branding, talangmarknad och hur man når ut – och allt däremellan. Vi hoppas att ni kikar in!

2020-08-13 KontorNyheter