Nu händer det!

Efter ett spännande projekt för att förnya oss är vi stolta över att äntligen kunna presentera vår nya förbättrade hemsida! Ett stort fokus har varit att skapa en hemsida som är användarvänlig och tilltalande – och ovanligt snygg (om vi får säga det själva). Designen är utformad med avsikten att spegla oss; kreativa, nytänkande, kvalitetsinriktade och det faktum att vi skiljer oss från mängden.

Vi hoppas nu att ni kommer att tycka om den nya hemsidan lika mycket som vi gör! Här kan du hitta du allt du behöver; information om våra tjänster, referenser till vilka vi arbetar med, kontaktuppgifter och information om oss. Kanske är du sugen på att läsa ett av våra case om hur vi hjälpt andra kunder att underlätta i deras rekrytering? Allt finns under samma tak!

Kanske tillhör du dem som alltid vill veta lite lite mer och njuter av lite läsning? Då har vi något alldeles extra för dig! I vårt nyhetsrum delar vi med oss av vår kunskap om sociala medier, rekrytering, employer branding och marknadsföring. Vi håller dig uppdaterad om de senaste trenderna och bjuder på de senaste nyheterna om de sociala mediejättarna Facebook, Instagram och LinkedIn. I och med att vi dessutom befinner oss i en tillväxtfas kommer vi också att dela med oss av spännande saker inom bolaget och allt roligt som händer. Enjoy!

Slutligen vill vi ge ett stort tack till vårt grymma gäng utvecklare, projektledare och experter som har styrt projektet från start till mål. Vi är så nöjda med deras insatser – se så vi strålar nu efter deras förbättringar.

Vidare går vi nu in i nästa kvartal fyllda med positiv energi. Vi är helt redo för en händelserik och rolig höst – Är ni?

Bästa hälsningar,

SMWG Crew

2019-07-11 Nyheter