I stolt samarbete med Talentech

SMW Group påbörjar samarbete med Talentech! 

Möt Talentech, vår nya samarbetspartner. I det nya partnerskapet skapar vi möjligheter för HR-avdelningar att göra det enklare, snabbare, snyggare och att så effektivt som möjligt rekrytera kvalificerade kandidater. Tillsammans kombinerar vi annonsering, rekrytering och onboarding för Sveriges främsta HR-avdelningar i kombination med vår unika kanalstrategi och tidigare partnerskap. Ett spännande partnerskap som vi ser fram emot framöver!

Talentech kombinerar det bästa från sex branschledande HR-innovatörer: HR Manager, Irecommend, ReachMee, Talmundo, Weekli och Webcruiter. Med kunden, kandidaten och medarbetaren i fokus är deras sikte inställt på att skapa sömlösa HR-processer – från början till slut, på en central plattform.

Vi vill göra det enkelt för er. När ni beställer kampanjer via Talentech behövs bara ett knapptryck i deras rekryteringssystem. Med hjälp av vår unika kanalstrategi och Talentechs breda erfarenhet av att rekrytera Sveriges främsta HR-avdelningar ser vi samarbetet som ett steg i rätt riktning. En utvecklingsresa vi hoppas att ni vill ta del av!

 

Vill du veta mer om partnerskapet?

Välkomna att kontakta er Account Manager på mail eller telefon.

Vill ni starta nytt samarbete med oss?

Telefon: 0739 90 72 04

Mail: info@smwg.se