Nybro Transport AB

Lastbilsmekaniker

Småland, Blekinge och Skåne

Är du vår nästa lastbilsmekaniker?

Är du en lösningsorienterad och driven person med ett hjärta som klappar lite extra för tunga fordon? Har du dessutom lång erfarenhet som lastbilsmekaniker och är på jakt efter en ny utmaning? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker.


Om tjänsten 

Som lastbilsmekaniker hos oss erbjuds du ett roligt och fartfyllt arbete i ett sammansvetsat arbetslag. I din roll ansvarar du för service av våra fordon såsom att utföra fordonsreparationer och felsökningar. Dina dagar spenderar du med varierande arbetsuppgifter – alltid med fokus på att hålla våra fordon i toppskick! Vår ambition är att vi ska vara problemlösare av rang och som lastbilsmekaniker hos oss kommer du därför spela en central roll för organisationen.

Vi strävar efter att ha en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du som medarbetare är med och påverkar verksamheten. Vi vill ha en familjär stämning med välmående medarbetare och att du ges möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för tunga fordon och som har tidigare erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du är en arbetsvillig, positiv och självständig person som alltid gör ditt bästa på jobbet. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som är ansvarstagande, noggrann och som med lätthet tar dig an utmaningar. Du kommer ingå i en verksamhet där vi värdesätter din kunskap och där du kommer ges stor möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Som person tror vi att du, precis som oss, trivs med att både arbeta självständigt men också är en lagspelare som mer än gärna ställer upp och hjälper dina kollegor i arbetslaget när det behövs.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du har goda kunskaper i felsökning, diagnos och fordonselektronik samt talar flytande svenska och- eller engelska.

Om oss

Nybro Transport bedriver fjärr- och distributionstrafik huvudsakligen på uppdrag av Schenker. Vi äger idag 90 fordon, har ett 150-tal medarbetare och en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra fordon kör sammanlagt cirka 900 000 mil per år – i Småland, Skåne och Västergötland. Vi har ett öppet företagsklimat och arbetar kontinuerligt med att utveckla såväl våra medarbetare som organisationen och vår tekniska utrustning. Vår företagsfilosofi är att vi ska vara lätta att nå och har genom åren gjort oss kända för att vi alltid ställer upp och löser problem, såväl stora som små.

Hur är det att jobba hos oss? 

Vi har låtit en av våra medarbetare berätta om sin tjänst som lastbilsmekaniker och varför hen motiveras av att gå till jobbet varje dag.

”I min roll jobbar man väldigt självständigt och det kan vara alltifrån att utföra felsökningar till att beställa delar, utföra däckbyten eller olika typer av reparationer. Jag har många olika arbetsuppgifter vilket är väldigt roligt och varierande. Jag gillar också att det är korta beslutsvägar utan krångel, och framför allt att jag har många bra arbetskamrater!”

Medarbetaren betonar också det som hen tycker är allra bäst med sin roll som lastbilsmekaniker på Nybro Transport.

”Som anställd här ges du bra förutsättningar för att göra ett bra jobb. Du får bra verktyg, stora lokaler och chefer som ger dig möjlighet att styra dina arbetsuppgifter på bästa sätt under eget ansvar samtidigt som du alltid har nära till din chef.”

Vill du bli en del av oss? Tveka inte, skicka in dina ansökan redan idag!