NOVAB

Snickare

Töreboda & Örebro

Vill du vara med och bygga framtiden med oss?

Du är en driven person med framåtanda som har erfarenhet inom byggbranschen. Du drivs av din yrkesstolthet och engagerar dig alltid helhjärtat i ditt arbete för att leverera hög kvalité. Du lockas dessutom av tanken att arbeta med frihet under ansvar. Stämmer det in på dig? Då kan din nästa utmaning vara hos oss.

Vi på NOVAB söker nu flera skickliga snickare till Töreboda & Örebro som vill vara med och bygga framtiden med oss!


Om tjänsten

Rollen som snickare är omväxlande och stimulerande eftersom du medverkar i olika typer av projekt från början till slut. För att trivas i tjänsten ser vi att du är en social och flexibel person. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som håller vad vi lovar, som skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder och som levererar tjänster av hög kvalité. Vår förhoppning är att du har yrkeserfarenhet inom branschen, innehar yrkesbevis samt B-körkort.

I tjänsten kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga medarbetare, som precis som du, utför sitt arbete med stort engagemang, kunnighet och inte minst glädje! Vi erbjuder alltid goda anställningsvillkor till våra medarbetare där arbetsmiljö och trygghet är något som prioriteras väldigt högt. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och för den som vill finns det goda karriärmöjligheter.

Om dig 

Vi söker dig som besitter goda kunskaper inom byggbranschen, vare sig det kommer från utbildning eller arbetserfarenhet. Du bor med fördel i området kring Töreboda eller Örebro. Vi hoppas att du motiveras av att alltid leverera hög kvalitet i ditt arbete.

För att trivas i tjänsten är du en självständig person som trivs med att arbeta med frihet under ansvar, och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba enligt traktamente. Precis som oss är du också en person med en positiv inställning som inte tycker att något uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett vilket projekt du är verksam i kan vi alltid lita på att du engagerar dig helhjärtat i projektet. Du är en person som gillar att hitta lösningar för att projektet ska bli så bra som möjligt. Du är också en lagspelare, som tycker om att arbeta nära tillsammans med dina kollegor. Som person tror vi att du känner glädje och stolthet för ditt arbete samtidigt som du, med din positiva attityd, bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet. Något som vi tror är nyckeln till framgång!

Om oss 

NOVAB är ett byggentreprenadföretag som startade år 1992. Vårt huvudkontor är beläget i Töreboda med filial i Örebro. Vi är i dagsläget ungefär 90 anställda och vi utför arbete över hela landet men främst i södra och mellersta Sverige. Vi bygger för lantbruk, industri, offentligt bruk och boende. Bland annat djurstallar, ridanläggningar, fabriker, lager, kontor, idrottshallar, skolor och bostäder. Med ambitionen att inte vara ett vanligt byggföretag hjälper vi kunden att utveckla hela sin verksamhet – något vi kontinuerligt jobbar för utifrån våra värderingar; trygghet, glädje och ärlighet. Vi är också en leverantör som tar hänsyn till ett miljösäkert arbete, och som ger kunden ett snabbt och effektivt arbete utfört med rätt kvalitet inom rätt tid.

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

 

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder”.

 

Vidare berättar vår medarbetare om stämningen på arbetsplatsen, och vad hen uppskattar med sina kollegor:

 

Jag tycker att vi har en väldigt trygg och stöttande arbetsgivare som jobbar hårt för att hitta nya projekt. Vi har också en bra gemenskap och trivsel vilket är väldigt viktigt. Jag tycker också att vi, inom teamet, har en bra relation. Vi har väldigt roligt tillsammans och ger gehör för allas åsikter”.

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid ett senare tillfälle.