NOVAB

Snickare med arbetsledande roll

Töreboda & Örebro

VILL DU VARA MED OCH BYGGA FRAMTIDEN MED OSS?

 

Har du ett genuint intresse för byggbranschen? Gillar du att planera, arbetsleda och ha struktur? Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom byggbranschen är detta arbetet för dig!

 


 

Om tjänsten

Rollen som snickare med arbetsledande roll innebär att du kommer arbeta till största delen som byggnadsarbetare men kombinerat med uppgifter som planering av projektet, fördela arbetsuppgifter, ansvara för utrustning och material, samordna underentreprenörer och hålla kontakt med våra beställare mm. Detta arbete utförs tillsammans med våra platschefer och arbetschefer. Arbetsuppgifterna varierar och hur stor del av arbetstiden som går åt för de arbetsledande uppgifterna skiftar beroende på projektens storlek och komplexitet.
Rollen som platsansvarig kan variera under tid och diskuteras fram med produktionsledningen från projekt till projekt.

 

Om dig

Vi söker dig som har yrkesbevis och yrkeserfarenhet inom bygg. Du har även kunskap om byggmetoder, materialkännedom och känner till den övergripande processen inom byggentreprenader. Du skall ha körkortsbehörighet B. Du har ledaregenskaper och gillar att leda ett lag.

 

Om oss 

NOVAB är ett byggentreprenadföretag som startade år 1992. Vårt huvudkontor är beläget i Töreboda med filial i Örebro. Vi är i dagsläget ungefär 90 anställda och vi utför arbete över hela landet men främst i södra och mellersta Sverige. Vi bygger för lantbruk, industri, offentligt bruk och boende. Bland annat djurstallar, ridanläggningar, fabriker, lager, kontor, idrottshallar, skolor och bostäder. Med ambitionen att inte vara ett vanligt byggföretag hjälper vi kunden att utveckla hela sin verksamhet – något vi kontinuerligt jobbar för utifrån våra värderingar; trygghet, glädje och ärlighet. Vi är också en leverantör som tar hänsyn till ett miljösäkert arbete, och som ger kunden ett snabbt och effektivt arbete utfört med rätt kvalitet inom rätt tid.

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder”.

 

Vidare berättar vår medarbetare om stämningen på arbetsplatsen, och vad hen uppskattar med sina kollegor:

Jag tycker att vi har en väldigt trygg och stöttande arbetsgivare som jobbar hårt för att hitta nya projekt. Vi har också en bra gemenskap och trivsel vilket är väldigt viktigt. Jag tycker också att vi, inom teamet, har en bra relation. Vi har väldigt roligt tillsammans och ger gehör för allas åsikter”.

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Paulina Jacobsson, Paulina.jacobsson@novab.se eller 0506-18417

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid ett senare tillfälle.