NOVAB söker

Platschef

VILL DU VARA MED OCH BYGGA FRAMTIDEN MED OSS?

NOVAB växer och söker fler drivna och engagerade platschefer till produktionen!

 


 

Om tjänsten

Som platschef har du ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du får stor påverkan i hur du driver dina projekt. Du kommer ha en central roll där du är med från projektering till överlämnande av projekt, stora som små. Du kommer arbeta i team med kunniga medarbetare och får möjlighet att ta dig an projekt inom flera olika områden.

 

Om dig

Vi är nyfikna på dig som har minst fem års yrkeserfarenhet från byggbranschen, helst några år som chef eller arbetsledare. Du har kunskap om byggmetoder, har bra
materialkännedom samt är insatt i den övergripande processen inom byggentreprenader. Vi värdesätter att du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, vilket är viktigt i din roll. Som ledare vill vi att du tar ansvar för att skapa trivsel, trygghet och engagemang.

 

Om oss 

NOVAB är ett byggentreprenadföretag som startade år 1992. Vårt huvudkontor är beläget i Töreboda med filial i Örebro. Vi är i dagsläget ungefär 90 anställda och vi utför arbete över hela landet men främst i södra och mellersta Sverige. Vi bygger för lantbruk, industri, offentligt bruk och boende. Bland annat djurstallar, ridanläggningar, fabriker, lager, kontor, idrottshallar, skolor och bostäder. Med ambitionen att inte vara ett vanligt byggföretag hjälper vi kunden att utveckla hela sin verksamhet – något vi kontinuerligt jobbar för utifrån våra värderingar; trygghet, glädje och ärlighet. Vi är också en leverantör som tar hänsyn till ett miljösäkert arbete, och som ger kunden ett snabbt och effektivt arbete utfört med rätt kvalitet inom rätt tid.

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder”.

 

Vidare berättar vår medarbetare om stämningen på arbetsplatsen, och vad hen uppskattar med sina kollegor:

Jag tycker att vi har en väldigt trygg och stöttande arbetsgivare som jobbar hårt för att hitta nya projekt. Vi har också en bra gemenskap och trivsel vilket är väldigt viktigt. Jag tycker också att vi, inom teamet, har en bra relation. Vi har väldigt roligt tillsammans och ger gehör för allas åsikter”.

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Paulina Jacobsson, Paulina.jacobsson@novab.se eller 0506-18417

 

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid ett senare tillfälle.