NOTE Lund AB

Teknisk projektinköpare

Lund

Teknisk projektinköpare till NOTE Lund AB

Vi söker just nu en Teknisk projektinköpare till en spännande roll inom NOTE-koncernen. Du kommer till en internationell miljö och en självständig roll inom projektinköp med stora möjligheter till utveckling. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att identifiera och skriva avtal för nya ritningsbundna artiklar och säkerställa försörjningskedjan.


Arbetsuppgifter

– Skapa och driva en inköpsstrategi för nya produkter, huvudsakligen på ritningsbundna artiklar.
– Samarbeta med vårt globala och lokala inköpsteam samt vara nyckelperson för inköpsberedning i nya projekt.
– Bygga upp och vårda ett befintligt nätverk av leverantörskontakter.
– Medverka vid uppstartsprojekt av nya produkter i nära samarbete med projektteam och kund.
– Säkerställa försörjningskedjan för överlämning till den operativa processen.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom industri med mekanik och/ eller elektronik. Du har företrädesvis ett uppbyggt internationellt kontaktnät redan. Du har med din tekniska bakgrund lätt för att förstå ritningar innebärande allt från kosmetik till toleranser. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning men är även intresserade av dig som har byggt upp relevant kompetens via arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenheter av Dynamics AX är meriterande, men framför allt att du har lätt för att lära dig nya affärssystem och har mycket god datorvana. Vidare behärskar du engelska och svenska i tal och skrift.

Personlighet
Du är drivande och orädd för att skapa nya kontakter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van vid självständigt arbete och att du också har lätt för att samarbeta med andra. Du är resultatorienterad och van vid att tänka långsiktigt.


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan till Carina Heurén, HR Manager, på carina.heuren@note- ems.com eller 070-67 59 20 alternativt till Rikard Andersson, KAM/Project Manager, på rikard.andersson@note-ems.com eller 070-262 98 50 för tekniska frågor om tjänsten. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas i närtid, vänta därför inte med din intresseanmälan. Sista ansökningsdag 2022-11-30.