Nortech Medical

Vi söker Medicintekniker / Servicetekniker

Skåne, Göteborg, Luleå

Nortech Medical – en viktig pusselbit för vårdens funktion

 

Du hittar våra medarbetare utspridda över hela landet. Men gemensamt för alla är att vi jobbar efter samma mål ­– Vision 2025:

Vision 2025: ”Nortech Medical är den största och mest attraktiva arbetsgivaren inom medicinteknisk service i Sverige. Vi har de nöjdaste kunderna genom snabb support, tydlig närvaro och att vi alltid levererar den bästa lösningen över tid”

Nortech Medical grundades 2005 och vi har sedan dess både vuxit geografiskt och breddat vår kompetens. Vi är specialiserade på service av medicinsk teknik för vården och vill göra livet lite enklare för personer som arbetar inom vården. Vi stödjer vårdgivare samt tillverkare och distributörer av medicinsk teknik. För oss är det viktigt med långsiktighet vilket inkluderar att lyssna på, prata med och förstå behovet hos våra kunder för att hitta bra lösningar. Vårdens verktyg måste fungera! Underhåll, kontroller, service och support är därför en viktig pusselbit.

 


 

Glädje, trygghet och eget ansvar

Att arbeta med medicinsk teknik för vården ställer höga krav på oss som företag. Hos oss arbetar därför ett kunnigt team med rutinerade medicintekniker som alla brinner för sitt jobb. Vi erbjuder våra medarbetare en inspirerande resa och utveckling där deras drömmar får bli verklighet. Vi värdesätter vilja, kompetens samt glädje och vi tror att framgång nås genom trygga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål. Våra värdeord Positiv, Respekt, Ambition, Teamwork och Ansvar – PRATA – genomsyrar allt vi gör.

Vi tror på ”frihet under ansvar” och våra medarbetare har därför friheten att själva planera sin arbetstid och sitt schema. Med det ansvaret får de möjligheten att växa, både i sin arbetsroll och som individer. De ansvarar också över sina egna kunder och har direktkontakt med de kunder de jobbar för. Våra medarbetare får därför ett stort kontaktnät i hela Sverige, men också internationellt.

”Jag motiveras av både chefer och kollegor – alla har ett stort engagemang för jobbet och tillsammans har vi en stark laganda. Redan från att jag började jobba här har jag alltid känt att kollegorna är hjälpsamma och stöttar i alla typer av situationer. Cheferna driver mig till att utvecklas och det finns ett starkt och motiverande ledarskap. De är alltid lyhörda och lyssnar till feedback, oavsett om den är positiv eller negativ. Att trivas, känna att man bidrar och att få medarbetare att stanna på företaget är något som märks tydligt.”

Anton fortsätter:

”Jag trivs med att ansvara själv för både kunder och mitt upplägg under arbetstid. Att skapa relationer och sköta kontakten med de uppdragsgivare som jag jobbar för är något som driver mig. Det gör att mitt jobb är både socialt, roligt och planerande, vilket ständigt gör det utmanande, men samtidigt motiverande då jag ofta får lära mig nya saker och hela tiden utvecklas på olika plan.”

 

– Anton Bengtsson, Medicintekniker

En dynamisk roll på ett innovativt företag

Som medicintekniker hos oss arbetar du med medicinteknisk service i ett innovativt och affärsinriktat företag med stora och spännande visioner. I rollen bär man ansvaret för service inom vår omfattande portfölj av medicinteknisk utrustning. Och även om man jobbar inom flera olika teknikområden finns också möjligheter att specialisera sig inom särskilda områden – Vi vill ständigt motivera till kunskapsutveckling och samtidigt öka kompetensen i bolaget i vår strävan framåt. Dessutom befinner vi oss i en innovativ bransch som vi vill vara med och utveckla. Trivs du i en sådan miljö kommer du älska att jobba hos oss!

 

 

 

”I min tjänst som medicintekniker får jag jobba med både service och underhåll av våra produkter, vilket gör att varje dag skiljer sig väldigt mycket från den andra. Det är en stor fördel tycker jag som trivs med att få göra olika saker. Dessutom är utrustningarna olika vilket gör att produkterna är intressanta att sätta sig in i. Såklart innebär det också utmaningar som ibland är svårlösta, men det är det som gör att jag utvecklas. Och med ett härligt team av arbetskollegor som stöttar varandra så löser sig alltid problemen och stöd finns alltid ett telefonsamtal bort.”

– Mattias Christensson, Medicintekniker

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och har genom åren fått en rad utmärkelser, exempelvis som Superföretag och DI-Gasell. Detta är vi väldigt stolta över. Vi vet att en bidragande faktor till dessa utmärkelser är att våra medarbetare brinner för sitt jobb. Deras glädje och engagemang smittar av sig på arbetet de utför och skapar kvalitet för våra kunder. Detta ser vi bland annat på våra höga kundbetyg.

Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och söker kontinuerligt nya medarbetare. Just nu söker vi medarbetare i hela landet, men framförallt till Göteborg, Skåne och Luleå. Vi söker dig som idag arbetar som serviceingenjör eller medicintekniker och som vill bli bäst på medicinteknisk service.

 

Välkommen med en spontanansökan om du vill vara med på vår resa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.