Nortech Medical

Vi söker medicintekniker / servicetekniker

Närke, Göteborg, Växjö, Skåne

Nortech Medical – en viktig pusselbit för vårdens funktion

 

Nortech Medical är specialiserade på service av medicinsk teknik. Vi stöttar vårdgivare, tillverkare och distributörer med service och support. Sen starten 2005 har vi snabbt fortsatt att växa geografiskt och du hittar våra medarbetare utspridda över hela landet, men gemensamt för alla är att vi jobbar mot samma mål – Vision 2025:

Vision 2025: ”Nortech Medical är den största och mest attraktiva arbetsgivaren inom medicinteknisk service i Sverige. Vi har de nöjdaste kunderna genom snabb support, tydlig närvaro och att vi alltid levererar den bästa lösningen över tid”

För oss är det viktigt med långsiktighet vilket inkluderar att lyssna på, prata med och förstå behovet hos våra kunder för att hitta hållbara lösningar. Kontroller, service och support är därför en viktig pusselbit. Därför söker vi dig som idag arbetar som serviceingenjör eller medicintekniker och som vill bli bäst på medicinteknisk service!

 


 

Hos oss får du ansvaret och friheten

Att arbeta med medicinsk teknik för vården ställer höga krav på oss som företag. Hos oss arbetar därför ett kunnigt team med rutinerade medicintekniker som alla brinner för sitt jobb. Det gör att vi kan erbjuda en flexibel modell för alla våra anställda som möjliggör för varje tekniker att planera sin arbetstid, sitt schema men också ansvara för sina egna kunder. Det egna kundansvaret gör att våra medarbetare får ett stort kontaktnät i hela Sverige, men också internationellt. Med ansvaret får de möjligheten att växa, både i sin arbetsroll och som individer.

Vi värdesätter vilja, kompetens samt glädje och vi tror att framgång nås genom trygga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål. Våra värdeord Positiv, Respekt, Ambition, Teamwork och Ansvar – PRATA – genomsyrar allt vi gör.

”Jag motiveras av både chefer och kollegor – alla har ett stort engagemang för jobbet och tillsammans har vi en stark laganda. Redan från att jag började jobba här har jag alltid känt att kollegorna är hjälpsamma och stöttar i alla typer av situationer. Cheferna driver mig till att utvecklas och det finns ett starkt och motiverande ledarskap. De är alltid lyhörda och lyssnar till feedback, oavsett om den är positiv eller negativ. Att trivas, känna att man bidrar och att få medarbetare att stanna på företaget är något som märks tydligt.”

Anton fortsätter:

”Jag trivs med att ansvara själv för både kunder och mitt upplägg under arbetstid. Att skapa relationer och sköta kontakten med de uppdragsgivare som jag jobbar för är något som driver mig. Det gör att mitt jobb är både socialt, roligt och planerande, vilket ständigt gör det utmanande, men samtidigt motiverande då jag ofta får lära mig nya saker och hela tiden utvecklas på olika plan.”

 

– Anton Bengtsson, Medicintekniker

En dynamisk roll på ett innovativt företag

Som medicintekniker hos oss arbetar du med medicinteknisk service i ett innovativt och affärsinriktat företag med stora och spännande visioner.

I rollen som medicintekniker ansvarar du för service inom vår omfattande portfölj av medicinteknisk utrustning. Du kommer jobba inom flera olika teknikområden med möjligheter att specialisera dig inom särskilda områden – Vi vill ständigt motivera till kunskapsutveckling!  För oss är det en viktig del i att öka kompetensen i bolaget framåt.

Dessutom befinner vi oss i en innovativ bransch där vi vill vara med och utveckla. Trivs du i en sådan miljö kommer du älska att jobba hos oss!

 

 

 

”I min tjänst som medicintekniker får jag jobba med både service och underhåll av våra produkter, vilket gör att varje dag skiljer sig väldigt mycket från den andra. Det är en stor fördel tycker jag som trivs med att få göra olika saker. Dessutom är utrustningarna olika vilket gör att produkterna är intressanta att sätta sig in i. Såklart innebär det också utmaningar som ibland är svårlösta, men det är det som gör att jag utvecklas. Och med ett härligt team av arbetskollegor som stöttar varandra så löser sig alltid problemen och stöd finns alltid ett telefonsamtal bort.”

 

– Mattias Christensson, Medicintekniker

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och har genom åren fått en rad utmärkelser bland annat som Superföretag och DI-Gasell. Detta är vi så klart väldigt stolta över. Det är ett av alla bevis på att våra medarbetare brinner för sitt jobb. Deras glädje och engagemang smittar av sig på arbetet de utför och skapar kvalitet för våra kunder – Det kan våra höga kundbetyg intyga!

Vi befinner oss i expansiv utvecklingsfas och söker kontinuerligt nya medarbetare. Just nu söker vi medarbetare i hela landet, men framför allt till Närke, Göteborg, Växjö och Skåne. Eller borde vi finnas där du finns?

 

Välkommen med en spontanansökan om du vill vara med på vår resa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.