Nomo

Innesäljare

Täby och Borlänge

Nu söker vi två nya stjärnor till vårt familjära Innesäljteam!

Tror du också att en bra verksamhetsutveckling kommer i kombination av kvalitativ service och långsiktiga relationer? Är du en social person som ser ett värde i samarbete och en prestigelös arbetsplats? Här erbjuds du en ansvarstagande roll där du snabbt blir en del av en trevlig gemenskap. Vi på Nomo söker nu två erfarna innesäljare till våra team i både Täby och Borlänge som vill vara med och ta vår försäljning till nya höjder!


Tjänsten erbjuder
Som Innesäljare är du en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: att leverera service i toppklass! Tjänsten innebär ett självständigt arbete med frihet under ansvar. Ditt huvudsakliga fokus ligger på att ha nära kontakt med kunder, säljorganisationen och utländska leverantörer. I rollen kommer du hantera tekniska- och prismässiga frågeställningar, leveransbevakning, offert- och orderregistrering. Du bidrar till att skapa intresse för våra produkter genom att erbjuda kunderna rätt lösningar! Visst låter det spännande?

Vad har du att erbjuda?
Tjänsten passar dig som har ett intresse för försäljning, service och teknik. Det är en stor merit om du tidigare jobbat med innesälj, men störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är en stresstålig lagspelare som inte backar för att föra fram din vilja och tro på din sak!

Då våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka önskar vi att du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Ett stort plus är om du har god förmåga att sätta dig in i olika affärssystem. Eftersom en stor del av arbetet går ut på att kommunicera söker vi någon som behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Du har inte bara ett sinne för humor – utan också för siffror och ordrar!

Som innesäljare på Nomo är du företagets röst utåt. Det innebär att det är viktigt att du har lätt att ta till dig och förstå information och värderar kvalitativ service och förstår sambandet mellan kundnöjdhet och försäljning. När kunden ser problem ser du lösningar. Eftersom samarbete och laganda är viktigt i vår familjära verksamhet önskar vi att du ser gemenskap och lojalitet med glädjande ögon – som vi!

Om oss 

Nomo Kullager grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har vi adderat närliggande teknik till vårt utbud, utan att kompromissa vår specialistroll. Vi erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillbehör kombinerat med en hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga.

Som ett ISO 9001 och ISO 14001-certifierat företag, är Nomo en pålitlig partner genom hela kedjan, från första förfrågan, till produkturval, applikationsanalys och leverans av produkten.

Vi erbjuder våra kunder inom OEM och eftermarknaden specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken. Med ca 150 högutbildade och erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan våra kunder lita på oss när de behöver specialistkunskap nära dem.

Vår innesäljchef Jessica berättar varför hon trivs så bra hos oss på Nomo.

“Hos Nomo får man chans att utvecklas! Jag började själv som innesäljare, blev sedan utesäljare, Key Account Manager och idag är jag innesäljchef. En stor del av mitt jobb är kollegorna, de är guld värda. Tillsammans finns vi här för varandra och jobbar mot samma mål. Dessutom är det otroligt tryggt att vara i ett företag med en erfaren chef som lyssnar och har ett tydligt chefsledarskap. Jag tycker att våra ledord säger det mesta:
We Know, We Care, We deliver.”

  • We know – vi kan våra produkter, våra kunder och deras applikationer – vi är här för att hjälpa dem.
  • We care – vi bryr oss om våra kollegor, våra kunder, våra leverantörer och miljön. Vi arbetar för att göra så lite klimatavtryck som möjligt.
  • We deliver – när det gäller, kan du lita på att Nomos personal finns där och gör allt för att hjälpa dig lösa ditt problem.

Vår kollega, Cecilia, som tidigare arbetat som innesäljare hos oss berättar kort om varför hon trivdes så bra.

 

”Jag har jobbat på Nomo sedan drygt tio år tillbaka. Det är en otrolig förmån att ha en arbetsgivare som ser varje person och ger en chansen att utvecklas. Det bästa med att jobba som innesäljare hos Nomo är variationen, den ena dagen är inte den andra lik. Är man en social person som gillar kundkontakt och utmaningar och söker ett roligt jobb i ett tryggt och stabilt företag ska man söka till innesäljare hos Nomo! Här får man chansen att lära sig något nytt varje dag och träffa nya människor!”

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden som pågår till 2021-09-29.

Vill du veta mer oom tjänsten? Ring vår Innesäljchef Jessica Lehmann, 08-630 28 14.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.