Rotera

Innesäljare

Stockholm

Nu stärker vi upp vårt Innesäljteam!

Personlig utveckling, korta beslutsvägar och stor flexibilitet. Låter det som något du letar efter på en arbetsplats? Då kanske du är vår nya innesäljare! Vi söker dig med goda erfarenheter av service, som brinner för kundnöjdhet och att skapa långsiktiga relationer.


Om tjänsten

Roteras kunder består av företag inom den svenska industrin. Hos oss är varje dag unik, och som innesäljare kommer du bland annat att arbeta med att hantera tekniska- och prismässiga frågeställningar, leveransbevakning, offerter, säljsupport och orderregistrering.

Som innesäljare på Rotera har du tät kontakt med våra kunder, säljorganisation och utländska leverantörer. Vårt säljteam består i dagsläget av 4 medarbetare, där du blir en del av ett härligt gäng med stark teamkänsla som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Med kunden i fokus arbetar ni tillsammans för att leverera service och produkter i toppklass. Att samarbeta är en självklarhet – men vi erbjuder samtidigt frihet under ansvar, då en stor del av ditt arbete är självständigt.

Om dig

Vi söker dig som, precis som oss, brinner för service och att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Eftersom du kommer att arbeta med teknisk försäljning tror vi att du har ett tekniskt intresse, med god förmåga och erfarenhet av att sätta dig in i nya affärssystem.

Då vi arbetar med både inhemska och internationella kunder och leverantörer är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, eller motsvarande teknisk/praktisk erfarenhet av att arbeta med underhåll/förebyggande underhåll inom industrin. Du har med fördel erfarenhet av branschen, ett siffer- och ordningssinne, samt viss erfarenhet av att arbeta i Excel.

Vi tror att du är en person med hög arbetsmoral, som värdesätter lojalitet och samarbete. Då vi arbetar i team tror vi också att du är prestigelös, flexibel och kan hjälpa till där det behövs och känner stolthet över ditt eget och dina kollegors arbete. Eftersom arbetet är varierande och ibland innebär ett högt tempo ser vi gärna att du är självgående, strukturerad och stresstålig. För oss är trivsel på arbetsplatsen A och O, och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker någon med en positiv attityd som gör sitt bästa för att skapa god stämning på jobbet!

Om oss

För oss på Rotera är service, kunskap och engagemang ledord. Rotera grundades år 1997, och med över 20 år i branschen erbjuder vi alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillbehör med ett sortiment på över 20.000 produkter. Sedan 2018 är vi en del av Nomo Group, som är ett helägt dotterbolag i Axel Johnson-koncernen, med försäljningskontor i stora delar av Norden.

Våra kunder är inom den svenska industrin. I vår serviceinriktade organisation kan vi erbjuda snabba leveranser och tekniskt kunnande som överträffar kundens förväntningar.

 

Hur är det att jobba hos oss?

Axel, en av våra medarbetare, berättar om varför han trivs med sitt arbete.

“Rollen passar mig väldigt bra eftersom jag är tekniskt lagd, gillar att lösa problem och tycker det är roligt att arbeta med försäljning! Man får nya utmaningar dagligen, och lär sig saker hela tiden. Det är väldigt utvecklande att få lösa problem med kort varsel, och jag uppskattar att kunden alltid är i centrum.”

Vidare berättar Axel om den starka teamkänslan på arbetet.

“Vi är ett skönt gäng där alla är lätta att ha att göra med, och det finns alltid stöd att få! Vi hjälps alltid åt i teamet, och vår chef finns alltid där för att svara på frågor och hjälpa till. Vi hittar också på mycket kul efter jobbet eftersom vi trivs så bra tillsammans, där vi bland annat har anordnat FIFA-turnering och spelat simulatorgolf.”

Har vi fångat ditt intresse? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Skicka in CV och personligt brev redan idag. Tjänsten tillsätts omgående, och rekryteringen sker därför löpande under ansökningsperioden.

Vill du veta mer? Kontakta:

Maria Ditzinger, HR-chef, 08-630 28 00

Jessica Lehmann, Innesäljchef, 08-630 28 14

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.