Snickare & Servicesnickare

Malmö, Trelleborg, Lund

Det lilla i det stora

NIMAB tillhör inte de största bolagen i byggbranschen – tvärtom. Vi är från början ett lokalt företag från Sjöbo och storlek har aldrig varit vårt fokus. I stället har vi värnat våra engagerade medarbetare och det kunnande och den kultur vi byggt upp. Det har lett till stora uppdrag, inte minst när det handlat om att platsgjuta betongstommar. Men för oss är det viktigt att kombinera traditionellt byggande med nya metoder om vi ska kunna ta oss an de utmaningar bygg-branschen står inför – att bygga ett hållbart samhälle för framtiden. På så vis är vi det lilla i det stora.

Att bygga med egna medarbetare har stora fördelar. Det är en trygghet för oss att kunna beräkna jobbet utifrån kända faktorer och också veta att arbetet kommer att fungera i praktiken. Man kan säga att vi prickar in formtoppen varje gång eftersom vi i princip ställer upp med samma lag i nästa projekt. Och i nästa. Så blir resultatet bra och färdigt i tid, med förhoppningsvis få anmärkningar. Att vi arbetar med egna medarbetare är därför en trygghet även för dig.

Mycket har hänt sedan vi startade i lilla Sjöbo för 35 år sedan. Idag är vi ett företag med 150 engagerade medarbetare och har resurser att bygga alla typer av byggnader. Vi ägs av byggkoncernen Strabag med 75 000 anställda och med verksamhet över hela världen. Dock föredrar vi fortfarande att se oss som det lilla i det stora.

Just nu söker vi Snickare med yrkesbevis till våra projekt i Malmö, Lund och Trelleborg för nyproduktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med platsgjutna betongstommar.

Vi söker också erfarna Servicesnickare med yrkesbevis till vår supportverksamhet. Det är meriterande om du arbetet med service tidigare.

Har du frågor så kontakta Michael Perlborn på telefon 073-351 18 46 eller mail michael.perlborn@nimab.se

 

Click or drag a file to this area to upload.