NIMAB

Snickare

Malmö, Lund och Trelleborg

Snickare med stor erfarenhet av nyproduktion?

 

Är du en lösningsorienterad snickare med erfarenhet av platsgjuten nyproduktion? Vi på NIMAB söker just nu snickare till våra projekt i Malmö, Lund och Trelleborg där nyproduktion står på agendan. Välkommen till ett sammansvetsat team med medarbetare inom många olika yrkeskategorier.

 


 

Om tjänsten

Som snickare hos oss kommer du att arbeta med flera olika moment. Du är en viktig nyckelperson som är med och bidrar till både framgångsrika projekt och nöjda kunder. Det som utmärker oss som företag är samhörighet, engagemang, atmosfär och nöjdhet. Vi är måna om att våra kunder ska bli nöjda, precis som vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och må bra hos oss.

 

Så här säger några kollegor om hur det är att jobba hos oss

”Min tjänst som snickare är rolig och omväxlande. I min roll arbetar jag mycket med platsgjutna betongstommar men även med färdigställandet. Vi i arbetslaget utför alla TBM-arbeten med egna medarbetare. Vi jobbar efter våra nyckelord ”Partnerskap, Engagemang och Förtroende”. Det uppnår vi genom att lyssna på och prata med varandra.”

”Jag valde tjänsten för företagets goda värderingar, ackordslön, bra kolleger samt att NIMAB satsar på egna yrkesarbetare. Samt möjligheten för fritt arbete med egna idéer och lösningar.”

 

Om dig

För att trivas som snickare hos oss är du en engagerad och ansvarsfull person. Eftersom arbetet ställer höga krav på drivkraft, flexibilitet och initiativförmåga så tror vi att du är både noggrann, ambitiös och en bra lagspelare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med platsgjutna betongstommar. Du behöver även ha yrkesbevis som snickare för att jobba hos oss.

Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare inom många olika yrkeskategorier. För den som vill växa i sin yrkesroll finns det många möjligheter att vidareutvecklas.

 

Om oss

Vi startade för 35 år sedan och är idag ett företag med 160 engagerade medarbetare och har resurser att bygga alla typer av byggnader. Vi ägs av byggkoncernen Strabag med 73 000 anställda och med verksamhet över hela världen. Dock föredrar vi fortfarande att se oss som det lilla i det stora. Huvudkontoret för NIMAB ligger i Sjöbo och NIMAB Support är förlagda till vårt lokalkontor i Malmö.

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan innehållande personligt brev och cv redan idag!

För ytterligare information kontakta Michael Perlborn på 0733 – 51 18 46 eller michael.perlborn@nimab.se.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.