Arbetsledare/Snickare/ Murare/Betongarbetare

Vill du vara med på vår resa där vi vidareutvecklar våra kärnkompetenser med egna resurser, specialistkompetens inom platsgjutna betongstommar, och tillsammans med våra kunder finner de bästa lösningarna tidigt i projekten?


NIMAB – en del av STRABAG, har det bästa av båda världar! Vi har det lokala företagets närhet och dessutom styrkan och utvecklingsmöjligheterna i en av Europas ledande koncerner inom bygg och anläggningssektorn.

 

Om tjänsterna

Vi söker Arbetsledare som har ett minst par års erfarenhet i rollen och som har vana vid att jobba med platsgjutna betongstommar. Hos oss ansvarar du för att leda och planera den dagliga produktionen på projektet. Du avropar material och tjänster, utför arbetsberedningar och stämmer av dina aktiviteter. Vi vill att du är målinriktad och strukturerad och att du trivs med att leda och coacha andra i deras arbete.

Kontakta Hans Andersson om du har frågor, hans.andersson@nimab.se

 

Just nu söker vi också Snickare, Murare och Betongarbetare med yrkesbevis till våra projekt i Malmö, Lund och Trelleborg för nyproduktion och ombyggnad. Du som söker är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete.

Har du frågor så kontakta Michael Perlborn på telefon 073-351 18 46 eller mail michael.perlborn@nimab.se

 

 

 

 

Intresserad? 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.