NFK Sverige

Reliningstekniker

Stockholm

Snabblärd och initiativrik Reliningstekniker. Är det du?

 

Är du intresserad av att bli en riktigt vass reliningstekniker? Hos oss får du chansen! Välkommen till Stockholms mest entusiastiska avloppsföretag.

 


 

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att renovera eller reparera befintliga avloppsledningar och system. Relining är ett billigare och långt mer miljövänligt alternativ till stambyte, så kunderna knackar på dörren. Nu behöver vi bara att du hoppar ombord!

 

Hur är stämningen på jobbet?

Vi tog ett snack med dina framtida kollegor för att få en bild av atmosfären på NFK. Så här lät det:

”Vårt kontor i Västberga är som en blandning mellan kontor och klubbhus. Vi har pingisbord och en grymt skön lounge med ljudsystem, stor TV samt ett Playstation 5 där FIFA och NHL går varma. Kylen är som regel full med olika typer av energi/funktionsdrycker som det bara är att plocka!”

”Det bästa med vårt team är sammanhållningen. Bolaget är ganska nytt och vi är fortfarande ett litet sammansvetsat team vilket gör att vi känner varandra väldigt bra och alla jobbar mot samma mål.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på NFK:

  • Vi kör frukost varje dag på kontoret.
  • Friskvårdsbidrag, tjänstepension och en konkurrenskraftig lön.
  • Varje år har vi två större ”kickoffs”. I år körde vi ett fett dygn på Steam Hotel samt en weekend till Gdansk.

 

Vem är då vår nya superstjärna?

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg och anläggning samt är praktiskt lagd. Det är meriterande om du tidigare arbetat med VVS och relining men det är inget krav. Som person är du flexibel och snabblärd samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ. Är du dessutom en fingerfärdig lagspelare med ett öga för kreativa lösningar borde vi verkligen ta en kaffe!

 

Krav för tjänsten

  • B-körkort.
  • Behärska svenska i tal och skrift.

 

Utbildning inom den ädla reliningskonsten

Utbildning sker internt och för att bli en självgående reliningstekniker tar det i regel 3–6 månader. Lönen följer utvecklingskurvan och möjligheterna för goda incitament finns.

 

Om NFK

Vi hjälper våra kunder att sova gott om natten med vetskapen om att de inte behöver oroa sig för vattenskador. Genom modern teknik, hållbara metoder och innovativa lösningar ser vi till att rör och ledningar är hela och i bruk utan att det är vare sig dyrt eller omständligt.

När vi arbetar gör vi det rent och snyggt. Kunderna möter engagerade och generösa hantverkare som respekterar deras hem och vardag. Vi river inte upp, vi smutsar inte ner och när vi går är det finare än när vi kom.

Vi sätter standarden i vår bransch när det kommer till ansvarstagande och ärlighet. Kunden får raka besked från oss, och vi levererar det vi lovar. Varje kundmöte är ett mänskligt möte med ett förtroende som vi vårdar.

Hos oss får våra kunder ett arbete som utförs på deras villkor.

Varmt välkommen med din ansökan!