Webshopsadministratör

Är du vår nya webshopsadministratör?

Du drivs av att nå goda resultat och vill utvecklas i din yrkesroll tillsammans med dina kollegor. Du är redo att ta nästa steg i karriären och lockas av tanken att vara med och starta något nytt i ett växande bolag. Du har dessutom ett extra öga för detaljer och flerårig erfarenhet av att jobba med digitala medier. Låter detta som dig?

Vi på New Wave Profile söker nu en driven, målinriktad och kreativ webshopsadministratör till vårt team som vill vara med och ta vår verksamhet till nya höjder!


Om tjänsten

New Wave Profile är en återförsäljarkedja av profilkläder- och produkter som inom kort ska lansera en ny webshop. Vi söker därför en ny stjärna till vårt team som vill vara med på vår framtidsresa!

I tjänsten som webshopsadministratör spelar du en central roll för vår verksamhet. Du har ett övergripande ansvar vad gäller webshopens sortiment, där du ser till att vi alltid håller oss uppdaterade med rätt produkter från våra olika varumärken inom New Wave Group, samt från våra externa samarbetspartners. I rollen stödjer du även vår marknadsavdelning och våra kunder gällande bland annat kundsupport, utveckling och underhåll av webshopen, samt skapande av relevanta kampanjer till webshopen. Du är vår spindel i nätet som ser till att allt fungerar på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och strategier. Du är därför med fördel en person som gillar att arbeta mål- och kundfokuserat för att uppnå goda resultat.

Hos oss kommer du ingå i ett kreativt team på New Wave Modes marknadsavdelning som håller till i Dingle, i mitten av Bohuslän. Tjänsten är en stimulerande och rolig roll då du ges stor frihet att använda din kreativitet samtidigt som du arbetar samordnande och nära våra kunder, samarbetspartners och kollegor dagligen.

Om dig

Vi söker dig som, precis som oss, brinner för digitala medier, försäljning och har ett genuint intresse av att jobba med snabb support mot kunder och leverantörer! Du har en proaktiv och problemlösande approach, och vi hoppas att du är den som kavlar upp ärmarna och axlar din roll ansvarsfullt när det gäller.

Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har en naturlig fallenhet för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande utbildning. Med din fleråriga erfarenhet av att jobba med digitala medier tror vi också att du har ett genomgående affärstänk i ditt dagliga arbete. Du är skicklig och känner dig trygg att arbeta med system såsom CMS, EPI-server och PIM. Du är också en person som enkelt och med glädje tar täten när det kommer till utmaningar. Att bära huvudansvaret för uppgifter är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en teamplayer och vet att man som arbetslag är starkare när man arbetar mot uppsatta mål tillsammans.

Om oss 

New Wave Profile är en kedja som i dagsläget har ungefär 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden som består av fristående professionella företag inom profilmedia. Samarbetet skapar resurser och en gemensam kunskapsbank som resulterar i direkt kundnytta. Vi är ett internationellt varumärke och koncept som vi på egen hand har byggt upp, vilket har gett oss unik kunskap om vad resan innebär, något vi kan överföra till våra kunder. Vi arbetar efter att våra kunder alltid ska känna sig trygga när de handlar hos oss, oavsett om det gäller leverans, kvalité eller varans ursprung. Vi ska även ge alla våra kunder bästa tänkbara service genom såväl professionalitet i våra kontakter som en bred palett av tjänster. Vi har sammanfattat dessa i vårt Full Service Concept. Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller, vilket vi kallar varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det samverkar med varandra så har både vi och du lyckats!

Hur är det att jobba hos oss?

“Jag valde tjänsten utifrån den fantastiska historien som ledde fram till New Waves framgång. Det är ett starkt varumärke och allt såg så himla snyggt ut! Rollen matchade även min tidigare tjänst, det var stor igenkänning att jobba inhouse med den bredd det innebär” berättar vår webbredaktör, Jessica Bergman.

“Det speciella med min tjänst är att jag, förutom att sköta hemsidan, även hjälper våra återförsäljare med content så att vi ser likadana ut över hela Sverige. Det jag tycker är roligast är att vi erbjuder ett stort utbud eftersom vi har ett trettiotal leverantörer, varav några externa och resten interna. I min roll har jag också väldigt mycket nära kundkontakt och har möjlighet att påverka, och det gillar jag!”

Att ha en bra företagskultur är viktigt för oss, och vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Jessica berättar om sin upplevelse av arbetsplatsen.

“I mitt team kompletterar vi varandra oerhört bra. Vi är som delarna i ett kugghjul och alla är supertrevliga. Och det är likadant på arbetsplatsen. Jag har nog aldrig hört så mycket skratt i korridorerna som här. Alla är vänliga, hjälpsamma och lyfter varann.”

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!