New Wave Profile

Marknadskommunikatör

Dingle

Multibegåvad marknadskommunikatör?

Vi måste snacka!

Nu finkammar gänget på New Wave Profile arbetsmarknaden efter en vass marknadskommunikatör. Har du det där detaljögat vi letar efter, med den perfekta kombinationen av kommunikation och kreativitet? Var med och ta vårt varumärke till nya höjder!


Din nästa utmaning

Som vår nya superstjärna kommer du att ansvara för våra kampanjer såväl fysiska i butik som digitala i sociala medier och nyhetsbrev på ett briljant sätt utifrån våra målsättningar, strategier och andra relevanta riktlinjer.

Under en vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

  • Framtagning av kampanjer från första idé till dialog med visual merchandiser och framtagning av grafiskt material kopplat till detta.
  • Planering & samordning av vårt Be Your Brand Magazine, där du gör allt från att samla in material till skriver reportage och gör intervjuer.
  • Framtagning av inlägg i sociala media för våra medlemmar i New Wave Profile.
  • Uppdatering av newwaveprofile.com med relevant content,
  • Planering & samordning inför fotograferingar av såväl kampanjer som större imagefotograferingar.
  • Samordning och deltagande på marknadsrådsmöten och kundträffar.

Vem är då vårt nya geni?

Vi tror att du är en lösningsfokuserad och självständig individ som har flera års erfarenhet av att arbeta med digitala medier och grafisk produktion. Du är driven och har ett lika starkt mål- som kundfokus. Givetvis kan du dra fram dokumenterad erfarenhet av CMS, Indesign, Photoshop med mera ur rockärmen.

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande kriterier bara måste vi ta en kaffe.

  • Förmåga att formulera dig i text på ett säljande och inspirerande sätt
  • Har ett affärstänk som du kan omsätta i vår verksamhet
  • Körkort *B*

 

Om New Wave Profile

New Wave Profile är en kedja med ca 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden som består av fristående professionella företag inom profilmedia. Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats. Vår payoff lyder; BE YOUR BRAND.

Vill du ha ett jobb där du har roligt varje dag, får jobba med starka ledande varumärken och samtidigt har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom att ta egna initiativ? Då passar du i vårt gäng! Vi åker på kick-off två gånger per år samt utomlands en gång per år med New Wave Profile konceptet, därtill har vi utbildningar som alltid ger massor av bra kunskap inom vårt område!

Jessica Bergman

Ansök redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan göras senare om du är i farten.