New Wave Mode

Marknadskoordinator

Dingle

Vi söker en erfaren marknadskoordinator med ett öga för detaljer

 

Tycker du om att vara spindeln i nätet? Vill du jobba på ett expansivt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är det kanske just dig vi söker!

 


 

Vi på New Wave Mode söker ytterligare en driven och engagerad marknadskoordinator som vill vara med och utveckla Sveriges bästa profilvarumärken! I den här rollen kommer du att jobba brett med det mesta inom försäljning och marknadsföring för New Wave Profile samt för varumärkena Clique och Cutter & Buck. Som marknadskoordinator får du ett ovärderligt helikopterperspektiv och chansen att arbeta med kollegor i olika funktioner som ger dig förmånen att följa flöden från start till mål.

 

Om tjänsten

Som marknadskoordinator kommer du att ha en nyckelroll på marknadsavdelningen. Du kommer att stötta konceptansvarig och säljorganisationen med bland annat inköp av trycksaker, profilprodukter och profilkläder. Men också med korrekturhantering av marknadsmaterial. I rollen kommer du även hantera fakturering och support via mail och telefon till såväl kunder som den interna organisationen. Dessutom kommer du att samordna och genomföra möten, kundträffar, mässor och utbildningar. Hos oss får du en utmanande och varierande vardag!

Förutom stora utvecklingsmöjligheter och givande arbetsuppgifter får du friskvårdsbidrag och tillhandahållning av mobiltelefon som några av våra många förmåner. Som medarbetare hos oss kan du också förvänta dig många trevliga aktiviteter, till exempel våra mycket uppskattade jul- och sommarfester.

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

”Vi arbetar kund- och affärsdrivet. Hållbarhet är sen många år en oerhört viktig faktor för våra produkter och det ger en bra känsla som medarbetare. Servicen och sammanhållning mellan kollegorna här är också påtaglig, och sprider värme.”

”Min tjänst är kreativ och varierande. Nyskapande projekt och framgångsrika löpande metoder går hand i hand varje dag. Jag uppskattar speciellt mina möjligheter att påverka och väva in mina erfarenheter för att tillföra nya tankar och sätt att genomföra arbetet.”

 

Om dig

Vi tror att du presterar som bäst när du får jobba både kreativt och administrativt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att jobba med marknadsföring. Du är lösningsfokuserad och van vid att jobba självständigt, men är även en stark teamplayer. Du gillar att jobba på ett företag som har korta beslutsvägar och du är inte rädd för att lyfta dina egna idéer för att effektivisera ditt och vårt arbetssätt.

Vi tror även att du har:

– Ett genuint intresse av att jobba med snabb support mot kunder och säljare
– Dokumenterad vana att jobba administrativt
– Ett affärstänk som du kan omsätta i vår verksamhet
– Behärskar engelska i tal och skrift
– B-Körkort

 

Om oss

Och vilka är vi? New Wave Mode har 110 anställda och försörjer hela Skandinavien och delar av övriga Europa med profilkläder av hög kvalité! Det är inte bara våra profilkläder som håller hög kvalité – utan det gör även vår service. Det är den kombinationen som har gjort att orten Dingle, och företaget New Wave, har blivit ett begrepp bland återförsäljare av profilkläder.

 

Tycker du att rollen som marknadskoordinator hos oss låter lockande? Skicka in din ansökan redan i dag, vi går igenom ansökningar löpande!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.