Ekonomichef

Är du redo för nästa steg i karriären?

Tror du också att en bra verksamhetsutveckling kommer i kombination av goda ledaregenskaper och helhjärtad laganda? Tror du att ditt bidrag som ekonomiskt ansvarig kommer göras under stort engagemang och med rätt prioritetsförmåga? Då tror vi på dig.


Om tjänsten

Som vår ekonomichef erbjuds du ett roligt, varierat och givande jobb i ett tätt sammansvetsat arbetslag. I din roll ansvarar du i första hand för vår ekonomi och de affärssystem som styr verksamheten. Du kommer även ha personalansvar för dina kollegor på vår ekonomiavdelning. Dina dagar kommer du att spendera på vårt trivsamma kontor i Dingle där vi växer och utvecklas tillsammans.

Hos oss kommer du att arbeta med drivna kollegor i ett stort och familjärt företag där vi siktar framåt – och alltid har roligt på vägen dit!

Om dig

För att vara en god ledare hoppas vi att du är en sann lagspelare som med glädje ställer upp och hjälper dina kollegor när det behövs. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från liknande arbeten, där du med ansvar och noggrannhet tagit dig an nya utmaningar. I ditt bagage har du en civilekonomexamen, goda IT-kompetenser och med fördel erfarenhet från arbete inom handel.

Är du en person som tycker om att ha många bollar i luften? Din kompetens och dina idéer kommer värdesättas högt inom företaget, därför är det viktigt att du är villig att ta dig an rollen som vår spindel i nätet – att ha många bollar i luften samtidigt. Eftersom engelska är vårt koncernspråk tror vi också att du behärskar språket obehindrat. I och med att tjänsten utgår från Dingle underlättar det om du bor inom pendelavstånd.

Om oss

New Wave Mode AB ligger mitt i Bohuslän, 10 mil norr om Göteborg. Från vårt kontor och vårt centrallager i Dingle försörjer vi hela Skandinavien och delar av övriga Europa med profilkläder av hög kvalitét. Det är just denna kombination som gjort att orten Dingle och New Wave är ett begrepp bland återförsäljare av profilkläder. Vi tror på att viljan att ständigt utvecklas och röra sig framåt är vad som tagit oss till där vi är idag och vi strävar alltid efter att gemensamt säkerställa högkvalitativa jobb och nöjda kunder. Här har vi en trygg och familjär arbetskultur och ser till att alltid ta vara på den kompetens våra anställda gemensamt besitter.

Vi ingår i den internationella koncernen New Wave Group AB som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för både företagsmarknaden och detaljhandeln.

Frågor om tjänsten skickar du till VD Tomas Jansson på mail tomas.jansson@newwave.

Hur är det att jobba hos oss?

Annelie Svensson, en av våra ekonomiassistenter, berättar hur det är att arbeta på New Wave och varför hon motiveras av att gå till jobbet varje dag.

”Jag jobbar som ekonomiassistent på New Wave Mode, vilket inkluderar att jobba nära tillsammans med ekonomichefen samt ansvara för kundreskontran. Arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket och ingen dag är den andra lik. Det är ett stort företag men det känns ändå väldigt litet och familjärt och kollegorna är verkligen helt fantastiska. Även i perioder då man har mycket att göra har man alltid sina kollegor att luta sig mot och vi har en jättebra sammanhållning emellan oss. En riktig liten arbetsfamilj!”

Vidare berättar Annelie hur jobbet innebär stor frihet och möjligheten att jobba nära hemmet.

”Man känner sig så lyckligt lottad som får jobba så nära hemmet. Behöver man ta ledigt någon gång eller sluta tidigare så går det alltid bra, och livspusslet har blivit så mycket lättare sen jag började jobba här. Det är verkligen livskvalité!”

Är du intresserad av tjänsten som ekonomichef?

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är 2021-03-31.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.