Ekonomiassistent

Är du vår nästa ekonomiassistent?

Motiveras du av tanken att jobba för ett expanderande företag med stark lagkänsla? Att kunna arbeta med frihet under ansvar, framåtanda och ha goda utvecklingsmöjligheter? Då hoppas vi du motiveras till att fortsätta läsa!


Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos oss erbjuds du ett fritt och roligt jobb med varierade arbetsuppgifter. Ditt huvudsakliga fokus kommer ligga inom kundreskontra och redovisning, där du alltid kommer se till att våra kunder är nöjda. På vårt kontor i Dingle kommer du också hantera kreditbedömningar, kundavtal och liknande uppgifter tätt intill ett gäng drivna och engagerade kollegor.

Har vi väckt ditt intresse? Bra! Fortsätt läsa om du vill veta vad vi hoppas att se för egenskaper hos dig.

Om dig

Vi ser gärna att du har en utbildning inom relevant område för tjänsten, ständigt är nyfiken på området och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Ett stort plus är om du har erfarenhet från tidigare ekonomiarbeten samt har tagit dig an de uppgifterna med stort ansvar och en finslipad noggrannhet. Eftersom samarbete och laganda är viktigt i vår familjära verksamhet önskar vi att du ser gemenskapen med glädjande ögon – som vi!

Vårt koncernspråk är engelska, därav ser vi gärna att du behärskar språket både i tal och skrift. Besitter du även bekantskap med datorprogrammet Excel och ser dig själv som en teknikorienterad person? Nu är vi intresserade!

Om oss

New Wave Mode AB ligger mitt i Bohuslän, 10 mil norr om Göteborg. Från vårt kontor och vårt centrallager i Dingle försörjer vi hela Skandinavien och delar av övriga Europa med profilkläder av hög kvalitét. Det är just denna kombination som gjort att orten Dingle och New Wave är ett begrepp bland återförsäljare av profilkläder. Vi tror på att viljan att ständigt utvecklas och röra sig framåt är vad som tagit oss till där vi är idag, och vi strävar alltid efter att gemensamt säkerställa högkvalitativa jobb och nöjda kunder. Här har vi en trygg och familjär arbetskultur och ser till att alltid ta vara på den kompetens våra anställda gemensamt besitter.

Vi ingår i den internationella koncernen New Wave Group AB som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för både företagsmarknaden och detaljhandeln.

För mer information är Du välkommen att ringa till Annika Klarqvist på 0524-28375 eller vår ekonomichef Bob Wilson på telefon 0524-28307.

Hur är det att jobba hos oss?

Annelie Svensson, en av våra ekonomiassistenter, berättar hur det är att arbeta på New Wave och varför hon motiveras av att gå till jobbet varje dag.

”Jag jobbar som ekonomiassistent på New Wave Mode vilket innebär att jobba nära tillsammans med ekonomichefen samt ansvara för kundreskontran. Arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket och ingen dag är den andra lik. Det är ett stort företag men det känns ändå väldigt litet och familjärt och kollegorna är verkligen helt fantastiska! Även i perioder då man har mycket att göra har man alltid sina kollegor att luta sig mot och vi har en jättebra sammanhållning emellan oss. En riktig liten arbetsfamilj!”.

Vidare berättar Annelie hur jobbet innebär stor frihet och möjligheten att jobba nära hemmet.

”Man känner sig så lyckligt lottad som får jobba så nära hemmet. Behöver man ta ledigt någon gång eller sluta tidigare så går det alltid bra och livspusslet har blivit så mycket lättare sen jag började jobba här. Det är verkligen livskvalité!”

Vi ser fram emot att höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.