New Wave Mode AB

Ekonom

Dingle

Driven ekonom som söker nya, spännande utmaningar?

Har du erfarenhet av ekonomiarbete, ett stort driv och är intresserad av att driva olika förbättringsprojekt? New Wave Mode är inne i en expansiv fas och söker dig som vill jobba högt och lågt inom ekonomi. Är det du som saknas här?


Om tjänsten

Som ekonom hos oss kommer du att jobba med både kund- och leverentarskontra, så som kreditgivning, inbetalningar, påminnelser, leverantörsfakturor och betalningar. Du kommer även att ha ansvar över statistik och analys, delar av månadsbokslut och koncernrapportering. Till en början kommer en stor del av ditt arbete bestå av att vara med och driva olika förbättringsprojekt inom digitalisering, lönehantering och effektivisering. Vår förhoppning är att du tycker om att ta på dig ansvarsfulla uppdrag med en positiv anda!

Som anställd hos oss får du, förutom goda utvecklingsmöjligheter, följande:

  • Personalrabatt på koncerners hotell och välkända varumärken
  • En nyrenoverad arbetsplats
  • Marknadsmässig lön
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension

 

Vad tycker våra medarbetare?

”Jag arbetar tillsammans med jättefina arbetskamrater på ekonomiavdelningen och jag tycker det är roligt att gå till jobbet varje dag! Vi är ett väl sammansvetsat team på ekonomiavdelningen och är måna om varandra.”

”Våra viktigaste ledord på ekonomiavdelningen är ansvar, effektivitet och arbetsglädje.”

 

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller har lång arbetserfarenhet och är en person som längtar efter en ny utmaning. För att trivas i rollen som ekonom hos oss bör du ha god IT-vana, kunna arbeta obehindrat i Excel och vara en god kommunikatör på både svenska och engelska, i tal och skrift. Vi tror att du är noggrann, flexibel och har ett driv av att vilja lära dig nytt. Om du har tidigare erfarenheter av lönehantering är det meriterande.

 

Om oss

New Wave Mode är placerade i Dingle, mitt i Bohuslän, där vi har vårt centrallager för våra varumärken Orrefors Jernverk, Cutter & Buck, Kosta Linnewäfveri och Clique. Totalt är vi ca 150 personer som jobbar i Dingle fördelade på flera olika bolag.

Låter det här som en roll för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du ytterligare frågor eller funderingar om rollen? Kontakta vår CFO, Michael Cronholm på 0700-99 85 47. För fackliga frågor (Unionen) kan du kontakta Malin Benjaminsson på 0733-31 96 40.

Har vi fångat ditt intresse och tror du att detta kan vara något för dig?

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras med vid senare tillfälle