Kundtjänstmedarbetare

Är du vår nya kundtjänstmedarbetare? Se hit!

Har du känsla för service ända ut i fingerspetsarna? Tror du också att kvalitet, kundnöjdhet och laganda är framgångsreceptet för verksamhetsutveckling? Perfekt, då kan vi ha rollen för dig! Vi på New Wave Mode söker en kundtjänstmedarbetare till vårt team som vill vara med och lyfta vår verksamhet till nya höjder.

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare erbjuds du ett roligt, varierat och givande jobb i ett tätt sammansvetsat arbetslag, där hög service och kundnöjdhet leder vår verksamhet framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hantera ordrar via inkommande samtal samt mail och självklart; alltid se till att kunden är nöjd. I tjänsten kommer du att hantera ett ständigt flöde av information. Du kommer att bli mycket kunnig om våra produkter och kan på så sätt hjälpa våra återförsäljare till rätt val och bra lösningar. Dina ordrar följer du, från förfrågan, till orderläggning, ibland med förädling via tryckerier och slutligen till fakturering. Du kommer även att ha en stöttande roll till våra säljare. Visst låter det spännande?

 

Om dig

Vi ser gärna att du, precis som oss, värderar kvalitativ service och förstår sambandet mellan kundnöjdhet och försäljning. Eftersom samarbete och laganda är viktigt i vår familjära verksamhet önskar vi att du ser på gemenskapen med glädjande ögon. Din förmåga att ta ansvar och initiativ gör att du också trivs med att arbeta självständigt. Med ditt öga för detaljer faller inget mellan stolarna, framför allt i en dynamisk miljö lik vår där tempot varierar emellanåt under säsongerna och du har förmågan att växla upp när det behövs. På så sätt tar du också lätt till dig och förstår ny information. Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, att du har datorvana och B-körkort.

 

Om oss

New Wave Mode AB ligger mitt i Bohuslän i den charmiga orten Dingle, och försörjer idag hela Skandinavien och övriga delar av Europa med profilkläder. Kvalitet är det som kännetecknar våra produkter och service, vilket också är den kombination som gör att vi stolt kan säga att New Wave är en välrenomerad grossist bland återförsäljare av profilkläder. I dagsläget är vi ett team på 85 medarbetare som arbetar på vårt centrallager och kontor. Vi tror på att viljan att ständigt utvecklas och att röra sig framåt är vad som tagit oss till där vi är idag och vi tar vara på all kompetens våra anställda gemensamt besitter.

Vi ingår i den internationella koncernen New Wave Group AB som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för både företagsmarknaden och detaljhandeln.

Hur är det att jobba hos oss?

Vår medarbetare Maria, som arbetar som kundtjänstmedarbetare sedan flera år tillbaka, berättar om vad som utmärker tjänsten:

”Det är ett tryggt och stabilt företag där man får arbeta mycket med frihet under ansvar. Det är en väldigt härlig arbetsplats med en lättsam jargong mellan oss medarbetare.

Stundtals är vi väldigt fokuserade, men samtidigt har vi alltid väldigt roligt och nära till skratt! Arbetet kan ibland vara utmanande, framför allt under högsäsongen, men det är också det som gör det roligt.”

 

Vidare berättar Maria om vad som är det absolut bästa med kollegorna:

”Vi är väldigt måna om varandra och ställer alltid upp när det behövs. Något vi brukar göra för att hålla sammanhållningen vid liv är till exempel att hitta på saker med varandra på fritiden – detta stärker verkligen gruppdynamiken!”

 

Frågar du oss, är det absolut bästa att få jobba med Maria!