Kranbilschaufförer

Högdalen, Stockholm

Kranbilschaufförer

 

Vi söker chaufförer till brädgårdsbil som vill ingå i vårt trevliga och duktiga team!

 


 

Om tjänsten 

Våra leveranser sker huvudsakligen i Storstockholm, Uppland, Roslagen, Västmanland, Sörmland och Östergötland. Vi har en modern vagnpark med fina brädgårdsbilar som vi behöver utöka bemanningen till. Utöver dessa så består vagnparken av ett antal distributionslastbilar med bakgavelhiss. Vilken typ av fordon samt arbetsuppgifter man får hos oss beror på vad man har för tidigare erfarenheter, på ens egna ambitioner och inledningsvis vilken kranbehörighet man har.

Arbetet består i att transportera gods med brädgårdsbil, antingen från vår egen terminal i Högdalen eller från någon av våra kunder i Storstockholmsområdet. Om det passar bättre med var man bor så finns det möjligheter att utgå direkt från någon av våra kunder i Norrort.

 

Om dig

Arbetet kräver att du har C-körkort, YKB, kranbehörighet (över eller under 18tm) och bra lokalkännedom i Storstockholm med omnejd. Du behöver också vara serviceinriktad, flexibel samt noggrann. Och för att passa in i vårt team så krävs det att man är en bra lagspelare som ser glädje i att jobba med transporter. Du behöver kunna ta instruktioner både muntligt och skriftligt samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Truckkort och ADR utbildning är sådant som är meriterande, men inget krav. För den som kan hantera mycket frihet under ansvar så väntar ett roligt och intressant jobb här hos oss.

 

Om oss

NAUS ÅKERI AB är ett familjeföretag som har bedrivit åkeriverksamhet sedan 1972. I dagsläget är vi drygt 45 anställda och är belägna i nya fräscha lokaler i Högdalen i södra Stockholm. Utöver rena transporttjänster så bedriver vi lagerverksamhet, lastbilstvätt och utbildning för chaufförer. Vi lägger ner mycket möda på att skapa en bra och trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare och ser värdet i att personalen trivs såväl på som utanför arbetsplatsen.

För ytterligare information kontakta Roger Nordenberg 08-7228976

Vi ser fram emot just din ansökan!