C-korts chaufför

Högdalen, Stockholm

Vi söker en C-korts chaufför!

 

Vi söker dig som vill ingå i vårt trevliga och duktiga team med stora ambitioner. Vi transporterar allt från byggmaterial till livsmedel, samt kör en hel del inom återvinning. Våra leveranser sker huvudsakligen i Storstockholm, Uppland, Roslagen, Västmanland, Sörmland och Östergötland.

 


 

Om tjänsten

Fordonsparken består av distributionslastbilar med baklift samt brädgårdsbilar med kran. Vilken typ av fordon samt arbetsuppgifter man får hos oss beror på vad man har för tidigare
erfarenheter och på ens egna ambitioner.

Arbetet består i att transportera gods antingen från vår egen terminal i Högdalen eller från någon av våra kunder i Storstockholmsområdet. Om det passar bättre med var man bor så finns det möjlighet att utgå direkt ifrån någon av våra kunder i tex Norrort, Södertälje eller Nykvarn.

 

Om dig

Arbetet kräver att du har C-körkort, YKB och bra lokalkännedom i Storstockholm med omnejd.

Du behöver också vara serviceinriktad, flexibel samt noggrann. Och för att passa in i vårt team så krävs det att man är en bra lagspelare som ser glädje i att jobba med transporter.

Du behöver kunna ta instruktioner både muntligt och skriftligt samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Kranbehörighet, truckkort, ADR utbildning är sånt som är meriterande, men inget krav.

För den som kan hantera mycket frihet under ansvar så väntar ett roligt och intressant jobb här hos oss.

 

Om oss

NAUS ÅKERI AB är ett familjeföretag som har bedrivit åkeriverksamhet sedan 1972. I dagsläget är vi ca 45 anställda och är belägna i nya fräscha lokaler i Högdalen i södra Stockholm. Utöver rena transporttjänster så bedriver vi lagerverksamhet, lastbilstvätt och utbildning för chaufförer. Vi lägger ner mycket möda på att skapa en bra och trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare och ser värdet i att personalen trivs såväl på som utanför arbetsplatsen.

För ytterligare information kontakta Roger Nordenberg 08-7228976.

Vi ser fram emot just din ansökan!