Alla ombord, nästa station – EuroMaint

Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Nordens ledande leverantör av servicetjänster för spårtrafikbranschen. Din framtid? Den kan börja här.

– Min karriär på Euromaint började som inhyrd reparatör via ett bemanningsföretag 2009. Efter en tid blev jag erbjuden tillsvidaretjänst som tågtekniker och fick strömriktarutbildning. Idag arbetar jag som fordonsingenjör, och har dessutom under åren fått möjlighet att vidareutbilda nyanställda och medarbetare i olika fordonsutbildningar, berättar en av våra fordonsingenjörer, Carl.

Våra fantastiska medarbetare är vad som driver oss framåt. Om du går i nya karriärstankar kan du läsa vidare varför Carl tycker Euromaint är ditt nästa val.

– Utan tvekan är det två avgörande faktorer som fått mig stanna på samma arbetsplats i tio år. Först och främst alla goa kollegor som gör dagarna roliga! Sedan blir arbetet aldrig tråkigt för en teknikintresserad som jag. Jag utvecklas fortfarande varje dag!

Fördelarna med oss som slutdestination

Med våra samlade kunskaper ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för såväl kunder som medarbetare varje dag. Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda utmanande och spännande arbetsuppgifter som driver våra anställda till sitt bästa jag. Samtidigt har vi väldigt roligt på jobbet!

Förutom en otroligt stark sammanhållning finns det gott om karriärmöjligheter på Euromaint. Vi erbjuder utbildningar på betald arbetstid, interna karriärvägar och generellt stora utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Vad mer erbjuder vi?

  • Friskvårdsbidrag på 2000 kr
  • Kollektivavtal samt tjänstepension ITP och ITP 2
  • Föräldralön
  • Ersättning för medicin och läkarvård
  • Lägre veckoarbetstid vid skiftarbete (34, 36 eller 38 timmar) med full betalning

Hållbarhet och tillgänglighet

Med ursprung från Statens Järnvägar som har över 100 års erfarenhet av kvalificerat underhåll av produktionsutrustning, och som en del av den spanska giganten och tågtillverkaren CAF, har vi en ärorik bakgrund att luta oss tillbaka mot.

– Det är ett tryggt företag som hela tiden strävar efter att bli bättre. Jag arbetar med säkerhetsfrågor som är otroligt viktiga i vårt arbete. Något jag trivs väldigt bra med att arbetstiderna låter mig skapa en rutin som passar mitt livspussel! berättar Tea Petterson.

 

Vårt gemensamma mål är att kontinuerligt förbättra fordonssäkerhet, tillförlitlighet och tillgänglighet för våra kunder. Samtidigt ser vi till att möta tågtrafikens utveckling på bästa möjliga sätt. Vårt utbud av servicetjänster och fordonsanpassningar är heltäckande och utformade efter framtidens samhälls- och miljöutmaningar – något vi också är väldigt stolta över!

Så vad sägs, är det dags att lägga in nästa växel? Tillsammans med härliga och kunniga passagerare (kollegor) kommer du lyckas hos oss. Vi är övertygade om att nöjda och drivna medarbetare är vad som får karriären att gå som på räls. Vart är du på väg? Låt Euromaint bli din nästa station.

 

Läs mer om våra lediga tjänster här.

Intresserad? Lämna en spontanansökan!

När jag ansöker kommer mina personuppgifter hanteras enligt Euromaints integritetspolicy.