MSX International

Kundtjänstmedarbetare

Göteborg

Är du norsk- eller dansktalande, älskar service samt har ett bil- och teknikintresse? Vill du också vara med och växa med oss och Ford Motor Company, samt tillhöra ett riktigt härligt team? Varmt välkommen med din ansökan!


MSX International söker nu norsk- och dansktalande kundservicemedarbetare till vår kund Ford Motor Company. I rollen som kundservicemedarbetare handlägger du dagligen ärenden i ett ärendehanteringssystem där dator och telefon är dina främsta arbetsredskap.

Tjänsten som kundservicemedarbetare passar dig som är van vid att hantera ärenden via telefon och mejl och som brinner för att ge förstklassig service.

Arbetsuppgifter:
• Svara professionellt på kundernas frågor via email och telefon.
• Säkerställa svar/lösning på kundernas frågor/klagomål kring bilägarskapet.
• Samarbeta med återförsäljarna för klargörande i olika specifika ärenden.
• Driva vidare eller eskalera ärenden som inte kan lösas i kundkontaktcentret.
• Logga och bearbeta data i Fords CRM system.

Omfattning och Arbetsplats:
Placering i Göteborg, Munkebäck. Anställning sker hos oss på MSX International. Vi erbjuder en 100% tjänst förlagd måndag – lördag efter schema. Avdelningen har öppettider 8-21, mån – lör.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är en duktig problemlösare samt arbetar strukturerat och självgående i de uppgifter du tar dig an. Då du kommer att ha mycket externa kontakter ser vi även att du är duktig på att kommunicera. Tjänsten passar dig som har erfarenhet från arbete med administration och kundservice alternativt erfarenhet från fordonsbranschen. Kunskap om elbil, hybridbil samt laddteknik är starkt meriterande. Vi ser också att du talar och skriver norska eller danska samt engelska obehindrat samt har goda IT kunskaper.

Vi erbjuder:
Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i en varierande och stimulerade miljö. För rätt person är detta en unik möjlighet att kunna påverka resultatet för märket och återförsäljarnätet.

I rollen kommer du också att vara en viktig del i ett dynamiskt, kunnigt och dedikerat team såväl hos kund som hos MSX.  MSX har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansökan:
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via vårt ansökningssystem med registrerat CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via andra sidor eller via mejl. Alla ansökningar behandlas löpande.

Ansök här

 

Contact details:  Name: Jessica Petersson  | Title: Recruitment Specialist | E-mail: jpetersson@msxi-euro.com | Phone: 070-922 76 27

Terms: Type of employment: Permanent employment | Working hours: Full-time | Wage conditions: Fixed

Application: Final application date: 2020-11-01 | Date of publication: 2020-09-23


About the company

MSX International är en global ledare i att erbjuda konsulttjänster till fordonsbranchens återförsäljarled och eftermarknad, inklusive leverans av outsourcade helhetslösningar. Med 6000 medarbetare världen över och helägt av Bain Capital, arbetar vi med en ambitiös plan för tillväxt, både organiskt och genom förvärv. Vi är mycket stolta över vårt team bestående av ca 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och är ”partner of choice” för våra kunder. ca 10%.