MOORE Allegretto

Revisorsassistent

SOCIAL REVISOR MED SLÄNG AV ENTREPRENÖRSKAP? SLÄPP ALLT OCH HÖR AV DIG.

En arbetsplats att växa på. Där ambitionsnivån är hög och medarbetarna inbjudande. Med intressanta kunder och en möjlighet att påverka din framtid. Nu vill vi utöka vårt team i våra härliga lokaler vid Skanstull i Stockholm. Är det kanske du som blir en del av familjen?

 

KORT OM TJÄNSTEN

Vi letar efter en revisorsassistent som gillar entreprenörskap och vill vara med på en resa som innebär att utveckla både sig själv och arbetsplatsen. Dina huvudsakliga uppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, förvaltningar, enklare utredningar och skattefrågor. Men snabbt kommer graden av eget ansvar att öka.

Genom vidareutbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Genom stöd, vägledning och en personlig utvecklingsplan ser vi till att du växer och förverkligar din fulla potential inom MOORE Allegretto.

 

LÄTT ADRENALINPÅSLAG? FJÄRILAR I MAGEN?

Det är en bra början! Uppfyller du även följande punkter är det ännu bättre:

  • Hög social kompetens
  • Förmåga att samarbeta med många olika typer av människor
  • Flexibel utan att kompromissa med noggrannhet
  • Engagerad, självständig och gillar eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi söker dig som tar examen inom redovisning/revision under 2022 och är redo att börja hos oss med start den 1 september 2022. Vidare är vi intresserade av nya medarbetare med några års erfarenhet där vi anställer efter överenskommelse.

 

VILL DU VETA MER OM OSS?

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige heter vi MOORE Sweden och finns representerade med sex kontor i regionerna Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi fungerar som en samarbetspartner till företag och företagare som värdesätter hög servicegrad och tillgänglighet inom affärsområdena revision, redovisning och skatt. Hos oss hittar du hög ambitionsnivå och många intressanta kunder.

Vi är ett gäng härliga kollegor, i en platt organisation med hög ambitionsnivå och fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Vi tycker att våra medarbetare är vår största tillgång och satsar stort på individuell utbildning och gedigna utbildningspaket. Välkommen till en arbetsplats med hög grad av teamkänsla som präglas av goda relationer och delaktighet!

 

HUR ÄR DET ATT JOBBA PÅ MOORE ALLEGRETTO? 

Vi tog pulsen på några av kollegorna för att förmedla en bild av vad det innebär att jobba här hos oss.

”En arbetsplats där du har möjlighet att påverka både din vardag och framtida karriär.” 

”Moore Allegretto är en arbetsplats med högt i tak där du kan lära dig mycket & snabbt få eget ansvar. Gillar du att vara social & jobba nära kund är detta rätt för dig!”

”Jag uppskattar att man blir sedd som människa, vill du jobba mer mot någon specifik bransch är det bara att flagga för det. Har du idéer, förslag eller kritik finns alltid någon som lyssnar.”

”Ett härligt gäng med öppenhet och humor där alla är sig själva.”

KÄNNER DU PEPPEN? VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se eller fyll i ansökningsformuläret nedan.

Vi kallar till intervju löpande. Så länge annonsen ligger kvar är det möjligt att söka.

Hoppas vi hörs!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompenseras vid ett senare tillfälle.