Moberg Bil

Verkstadskoordinator/ Servicerådgivare

Göteborg

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och
verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Verkstadskoordinatorn är länken mellan inköp & försäljning mot tekniker. Verkstadskoordinatorns arbete ska präglas av hög kvalitet genom att ansvara för teknikernas arbetsplanering så att tekniker har rätt förutsättningar och därmed rätt åtgärd vidtas för respektive fordon. Verkstadskoordinatorn ansvarar även för den huvudsakliga kontakten med våra interna och externa leverantörer och därmed kontakt med kunder, försäkrings- och garantibolag, så att kundlojaliteten ökar och därmed varumärket Moberg Bil stärks.

Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att varumärket Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kvalité, trygghet & glädje till rätt pris. Din roll är även som verkstadskoordinator att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter. Arbetet innebär att du skall planera inkommande flöden utav interna fordon som skall testas och åtgärdas för att färdigställas till försäljning. Du ska se till att rätt reservdelar finns på plats till rätt fordon vid rätt tillfälle så att teknikern kan utföra planerat arbete och att rätt åtgärd görs i samråd med mekaniker. Optimera planeringen så att vi når den volym enligt företagets målsättning.

Vi söker främst dig som har arbetat med planering och kundkontakt, exempelvis servicerådgivare eller kundmottagare. Du kommer bli en nyckelperson i verkstadsenheten där ansvar och struktur sätts i framkant. Tidigare arbeten inom bilbranschen är en fördel.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen.

Har du ett stort driv, är strukturerad, noggrann och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.

Har du frågor kan du kontakta företagets Verkstadschef José Cancino 0761-81 13 54.

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.