Moberg Bil

Mekaniker

Göteborg

Mekaniker                                                                                                                                                                       

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och
verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

 

Mekanikern fyller en ytterst viktig funktion och förser försäljningen med produkter utav hög standard. Mekanikerns arbete ska präglas av hög kvalitet genom att ansvara över den produkt som företaget sedan skall marknadsföra inom flera kanaler till en lyckad försäljning. Mekanikern ges de rätta förutsättningarna för att kunna vidta rätt åtgärd för respektive fordon. Mekanikern ansvarar även för kunders fordon och därmed utför, försäkrings- och garantireparationer, så att kundlojaliteten ökar och därmed varumärket Moberg Bil stärks.

 

Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att varumärket Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kundlojalitet, lönsamhet, och glädje. Din roll är även som Mekaniker att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

 

Vi söker dig som i dag eller tidigare arbetat som Mekaniker och som är strukturerad samt gillar allt vad fordon innebär.

 

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen.

 

Är du ambitiös, strukturerad och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag som är den 20e maj. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.

Har du frågor kan du kontakta företagets Verkstadschef José Cancino 0761-81 13 54.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.