Moberg Bil

Däckmontör

Göteborg

Däckmontör                                                                                                                                                                 

 

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och nu expanderar vi vår verkstad ytterligare
genom att starta upp ett eget däckhotell. Vi söker därför flera Däckmontörer som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper och servar en begagnad
personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

 

Våra Mekaniker är Moberg Bils hjärta och arbetet präglas av ansvar och hög kvalitet så att våra kunder blir våra ambassadörer och du kommer få de rätta förutsättningarna för att kunna uppnå detta. Däckmontören ansvarar för kundkontakt, administration, försäljning av däck samt däckbyten och däckförvaring, så att kundlojaliteten ökar och därmed varumärket Moberg Bil stärks.

 

Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att varumärket Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kundlojalitet, lönsamhet, och glädje. Din roll är även som Däckmontör att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid eller under säsong som Däckmontör. Du kommer att få utbildning och vill du utvecklas så finns många intressanta arbetsuppgifter framöver inom Moberg Bil.

 

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen.

 

Är du ambitiös, strukturerad och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kommer att tillsättas löpande. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.

 

Har du frågor kan du kontakta företagets Verkstadschef José Cancino 0761-81 13 54.

 

Låter det intressant? Skicka in din ansökan här. 

Click or drag a file to this area to upload.