Studie- och yrkesvägledare

Melleruds kommun söker studie- och yrkesvägledare

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?  Mellerud ligger vackert i Dalsland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, och inte mer än en timmes tågpendling från Göteborg.

Placering
I Mellerud finns högstadiet, gymnasiet och vuxenutbildningen i samma byggnad. Studie- och yrkesvägledarens kontor administration är i mittpunkten av byggnaden.

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att vägleda elever i grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning. Högstadiet och gymnasiet har sammanlagt ca. 400 elever. På VUX har 40% av eleverna distansstudier genom Hermods.
Merparten av de administrativa arbetsuppgifterna görs av administratörer i de olika skolformerna. Du kommer att ingå i ett team som består av en studie- och yrkesvägledare samt administratörer där ni tillsammans arbetar i nära samarbete med rektor samt pedagoger. Uppdraget innefattar att vägleda genom enskilda samtal, gruppvägledning men även genom e-vägledning.

Kvalifikationer
-Studie- och yrkesvägledarexamen eller erfarenhet inom utbildningsverksamhet.
-Du tycker att vägledning av elever är den roligaste arbetsuppgiften
-Du är kommunikativ har dokumenterad god datorvana och intresse och förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg med nya spännande arbetssätt.

Tillträde/varaktighet/omfattning/lön
2021-09-01 eller enligt överenskommelse, tillsvidare, 100 %.
Månadslön. Individuell lönesättning.

Upplysningar
Matti Bertilsson, rektor Dahlstiernska gymnasiet, 0530-182 85,
matti.bertilsson@mellerud.se
Robert Olsson, rektor Rådaskolan, 0530-182 54, robert.olsson@mellerud.se

Övrigt
Vi erbjuder dig bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling för extra pension och upp till 32 semesterdagar med möjlighet att växla in semesterdagstillägget till fler semesterdagar.

Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi är en tobaksfri arbetsplats.

Vill du vara en del av oss? Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2021-08-01

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.