Melleruds Kommun

Sjuksköterska till hemsjukvården

Socialförvaltningen söker sjuksköterska till hemsjukvården

 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i hemsjukvården har du ett varierat och spännande arbete. Vi arbetar med både planerad omvårdnad och omvårdnad av akut karaktär då vi deltar i samverkande sjukvård. Samverkande sjukvård innebär ett samarbete med regionen där sjuksköterska efter utbildning kan bli larmad på prio1-larm för att starta upp behandling innan ambulans är på plats. Samverkande sjukvård innefattar även andra assistansuppdrag mellan vårdgivare och inom kommunen samt uppdrag från 1177. Hemsjukvård vänder sig till alla åldersgrupper och du kan få möta allt från den äldsta medborgaren till den yngsta. En del av hemsjukvården vänder sig till LSS. Vår organisation har även en demenssjuksköterska och en psykiatrisjuksköterska.

Arbetet i hemsjukvården innebär mycket samarbete med andra yrkeskategorier. Det krävs att du har lätt för- och en vilja till att knyta kontakter och bygga goda relationer som varar över tid. Vi arbetar systematiskt tillsammans med rehab och baspersonal i kvalitetsregister som ex Senior Alert och BPSD.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning är meriterande. B-körkort med manuell växling krävs. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir en del av en kompetent och självständig arbetsgrupp som är van att tänka lösningsfokuserat. Flera av medarbetarna har vidareutbildning mot olika inriktning ex distrikt, demens och psykiatri. Vi arbetar på schema dag, kväll och helg. Våra nyrenoverade lokaler ligger bredvid tågstationen så det är lätt att åka kollektivt.

Anställningsformer: Tillsvidare, schema dag, kväll och helg
Anställningens omfattning: Heltid 100%
Publicerat: 13 januari 2022
Sista ansökningsdag: 31 mars 2022
Fackliga representanter: 070-342 40 31, 070-342 40 42
Kontakt: Anna Nilsson, enhetschef 0530-183 68

Är du sugen på att bli en del av vårt team? Vi väntar på din ansökan.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden, tillsättning av tjänst kan ske under rekryteringsperioden.

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.