Enhetschef

till Sjuksköterskeorganisationen

Vill Du arbeta som enhetschef i vår Sjuksköterskeorganisation och leda den framåt och genom alla utmaningar vi står inför i den kommunala Hälso- och sjukvården?


Ledningsgruppen för vård och omsorg består av åtta enhetschefer och en sektorchef. Tillsammans skapar vi strategier för en kvalitativ vård och omsorg i Melleruds kommun och just nu är vård och omsorgssektorn mitt i ett spännande utvecklingsskede. Vi ser gärna att Du kommer med Dina kunskaper och erfarenheter och arbetar mot våra gemensamma mål.

Arbetsuppgifter 

Uppdraget som enhetschef för sjuksköterskeorganisationen, innebär att leda kommunens sjuksköterskor i det kommunala hälso- och sjukvårdsarbetet. Att upprätthålla ett välfungerande internt arbetsteam, men också att verka för ett välfungerande teamarbete med övriga vårdgivare externt samt inom socialförvaltningens verksamhetsområden. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I förvaltningen finns bra tillgång till administrativt stöd. Du är ekonomiskt ansvarig för enheten och följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad budgetram.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du har legitimation inom HSL eller har erfarenhet från arbete med HSL. Meriterande är ledarskapsutbildning samt chefserfarenhet. Vi söker dig som har förmågan att leda personal samt driva och utveckla vår verksamhet. Du har personlig kompetens som samarbetsförmåga, ärlighet, nyfikenhet och ett tydligt ledarskap.
Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha god kunskap i data, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande. Intervjuer sker löpande.

 

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Uttag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Upplysningar

Intervjuer kan komma att ske löpande.

 

Anställningsform                             Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning         Heltid 100%

Lön                                                          Individuell lönesättning

Kontakt                                                 Karolina Christensen, sektorchef 0530–18140

Sista ansökningsdag                      20 oktober 2019


 

Välkommen med din ansökan!