Driftledare VA, Ledningsnät

Melleruds kommun söker Driftledare VA, Ledningsnät

Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har drygt 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och Vänern i öster.

VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 9 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på ledningsnätet.


Arbetsuppgifter

Som Driftledare för ledningsnät på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med drifttekniker, en driftledare för VA-anläggningar, projektledare, gatu-chef och VA-chef. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitets perspektiv till våra kunder samt att rena kundernas spillvatten.

Kommunen står inför stora satsningar att förnya sitt ledningsnät inom VA. Under flera år framåt kommer utbytestakten vara hög för att åtgärda problem med ovidkommande vatten i vårat avloppsystem. Som driftledare för ledningsnät kommer du att arbeta med utredningar, projektering samt utförande åtgärder på ledningsnätet. Det dagliga arbetet planerar du tillsammans med teamet.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad alternativt har mångårig erfarenhet inom rörläggning/underhåll av ledningsnät för VA eller liknande verksamhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. God datavana. B-körkort.

 

Upplysningar

VA-chef Anders Broberg

Tel. 0530 18396

Mail: anders.broberg@mellerud.se


Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Anställningsomfattning: 100%

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Fackliga företrädare: Nås via kommunens växel 0530-18000

Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.