Två Socialsekreterare till Mottagningsteamet

Vi har skapat en ny mottagningsenheten där vi nu ska rekrytera två mottagningssekreterare som ska arbeta i ett gemensamt mottag för individ- och familjeomsorgen. Enheten består av Vuxenenheten samt enheten Barn och unga, som vardera har en enhetschef och 1:e socialsekreterare. Vi är sammanlagt ett team på 24 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Vårt nya Mottagningsteam kommer ta emot alla nya ansökningar och anmälningar som rör barn och unga, vuxna med missbruks/beroendeproblematik, boende och kommer även ansvara för all våldsproblematik. En del av de inkomna ärendena handläggs och avslutas redan i mottagningsteamet, medan övriga fördelas för utredning och fortsatt handläggning i respektive specialistenhet. Mottagningsteamet kommer också vid behov finnas som resurs till övriga enheten.

 

Vem är du?

Du är utbildad socionom eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga och erfarenhet av arbete med vuxna inom försörjningsstöd, missbruk och våld i nära relation.

Då arbetet innehåller en stor del dokumentation, kommer det naturligt för dig att utrycka dig både i tal och skrift. Som person, förutsätter vi att du är trygg och empatisk. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra. Du gillar att arbeta i högt tempo där varje dag aldrig ser likadan ut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körning i tjänst förekommer frekvent och vi ser därför Körkort B för manuell bil som ett krav.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Individ och familjeomsorgen i Mellerud genomgår just nu en positiv period av förändring och vi arbetar aktivt för att utveckla vår verksamhet. Du ser möjligheter med en verksamhet i utveckling, med en konstruktiv och positiv hållning finns utrymme för dig att vara med forma vardagen för dig och dina kollegor. Vi arbetar utifrån flextidsavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga rabatter genom vår personalklubb.

Vi erbjuder ett positivt och öppet arbetsklimat som präglas av lyhördhet och hjälpsamhet.

 

Övrigt

I samband med rekrytering till denna tjänst kan värvningsbonus komma utbetalas till dig som är anställd i Melleruds kommun som bidrar till en lyckad rekrytering av denna tjänst”.  Se information på SharePoint, under fliken För medarbetare.

 

Intervjuer kan komma att ske löpande under pågående rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan, CV och personliga brev!

 

 

Anställningsformer: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid 100%

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Kontakt: Malin Klingborg, enhetschef barn och unga

Telefon: 0530–18138

Mail: Malin.Klingborg@mellerud.se

 

Sista ansökningsdag: 2020-03-11

 

* Provanställning kan komma att tillämpas om arbetsgivaren bedömer det lämpligt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad? Ansök här!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.