Två Socialsekreterare till mottagningsteam

Individ och familjeomsorgen söker två socialsekreterare till Mottagningsteamet

Vi söker dig som vill arbeta som mottagande socialsekreterare!

Vi finns idag i nyrenoverade och fräscha lokaler i Melleruds centrum där vi sitter tillsammans med socialförvaltningens administrativa enhet. Med kort gångavstånd till tåg– och busstation och med 30 minuters pendling från Trollhättan alternativt Åmål och ca. en timme från Göteborg ser vi orten som attraktivt placerad för dig som vill pendla till arbete i den ”mindre” kommunen. I en mindre kommun är även avståndet mellan verksamheterna mindre och vi arbetar alltid för ett nära samarbete i alla riktningar.

Vi rekryterar nu två mottagningssekreterare till vår nya mottagningsenhet, som ska arbeta i ett gemensamt mottag för individ- och familjeomsorgen för de båda enheterna vuxenenheten och barn och unga.


Arbetsuppgifter

Vårt nya mottagningsteam kommer ta emot alla nya ansökningar och anmälningar som rör barn och unga, vuxna med missbruks/beroendeproblematik samt boendeproblematik och kommer även ansvara för ärenden rörande våld i nära relationer. En del av de inkomna ärendena handläggs och avslutas redan i mottagningsteamet medan övriga fördelas för utredning och fortsatt handläggning i respektive enhet. Mottagningsteamet kommer också vid behov finnas som resurs till de båda övriga enheterna.

 

Vem är du?

Du är utbildad socionom eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga och/eller erfarenhet av arbete med vuxna inom försörjningsstöd, missbruk och våld i nära relation. Det krävs att du har körkort för bil med manuell växellåda.

Då arbetet innehåller en stor del dokumentation, är det viktigt att du har god förmåga att på svenska uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person förutsätter vi att du är trygg och empatisk. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra. Du gillar att arbeta i högt tempo där varje dag aldrig ser likadan ut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Individ och familjeomsorgen i Mellerud genomgår just nu en positiv period av förändring och vi arbetar aktivt för att utveckla vår verksamhet. Du ser möjligheter med en verksamhet i utveckling och med en konstruktiv och positiv hållning finns utrymme för dig att vara med forma vardagen för dig och dina kollegor. Vi erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, semesterväxling för extra semesterdagar samt ersättning för flyttkostnader till dig som vill ta steget att flytta till vår fina kommun. Vi arbetar för att bibehålla vår personal och för rätt person ser vi goda karriärmöjligheter i vår organisation.

 

Övrigt

I den här tjänsten erbjuder vi också våra medarbetare en värvningsbonus om man genom sina kontaktnät har någon som skulle passa för tjänsten. Både sökande och medarbetare ombeds i dessa fall ta kontakt med HR innan ansökningstidens utgång för ytterligare information om värvningsbonus ska kunna bli aktuell.

Ett registerutdrag kommer behöva visas upp från den person som blir erbjuden tjänsten och provanställning kan komma att tillämpas.

 


Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid 100 %
Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk
Referensnummer: Socialsekreterare Mottagningsenhet 20.09
Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Kontakt: Malin Klingborg, enhetschef barn och unga, 0530–18138
Camilla Björk Karlsson, enhetschef vuxen och bistånd, 0530–18375
Sofie Edvinsson, HR-konsult 0530–18289, sofie.edvinsson@mellerud.se

Intresserad? Ansök här!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.