Projektledare VA

Melleruds kommun söker Projektledare till VA med uppdrag inom och Gata/park enheten.

 

Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har drygt 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och Vänern i öster.

 

VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det samt hantering av dagvatten. Enheten består idag av 9 personer. Vi arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen.

 

Gata/park-enheten ansvarar för drift och underhåll av våra kommunala gator, vinterväghållning, offentlig belysning, parkområden samt kommunala badplatser.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare hanterar du alla frågor kring våra projekt, från förstudie till färdigställt projekt. Med hjälp av i första hand externa konsulter, entreprenörer och våran egen personal genomför du planerade projekt. Projekten som avses är främst nybyggnad och sanering i vårt ledningsnät för ren-, spill- och dagvatten samt kommande gata/park projekt men även projekt på reningsverk, vattenverk och pumpstationer.

I tjänsten ingår även utredningsarbete som berör exempelvis underhållsplanering eller VA-planering i samband med samhällsbyggande.

Arbetet drivs tillsammans med Driftledare på VA- och gatu-enheten, gatuchef samt VA-chef.

 

Kvalifikationer

Du har ingenjörsutbildning på universitets/högskolenivå eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av projektledning inom Vatten och Avlopp samt anläggningsarbeten.

Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska tal- och skrift. B-körkort och god datorvana är ett krav

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag samt semesterväxling för extra semesterdagar. För dig som väljer att flytta till vår fina kommun erbjuder vi ersättning för flyttkostnader.

 

Upplysningar

VA-chef Anders Broberg

Tel. 0530 18 396 Mail: anders.broberg@mellerud.se

Gatu-chef Patrik Storm

Tel. 0530 18 394 Mail: patrik.storm@mellerud.se

 

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV nedan.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas                                      

Anställningsgrad: 100%

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Sista ansökningsdag: 2020-10-22

 

Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.